rey manaj

Davinson’u iki kere sakatlamaya çalışmış adi köpek. Ayağını çekip son anda kurtarmış Davinson neyse ki. En iyi adamımıza bilerek yapıyor bunu tabi ki.

Kaybedecek bir şeyi olmayan yiğit bir renktaşımız çıkacaktır illa ki. İnanıyorum

Umarım tez zamanda bacağın kopar.

Seni bu saatten sonra bu ülkede barındıran GS camiasının da…

Macin basindan itibaren her turlu pisligi yapti. Gecen hafta berke pici bu hafta bu yawshaq. Davinson'u sakatlayamadi gitti Baris'i kim bilir kac hafta oynayanayacak hale soktu. Umarim en kisa surede helak olursun.

Soyle bir antu denen lagim forumuna baktim,hepsi degil ama ozellikle 5-10 muptezel var,iyice kafa gitmis. Su furbol canisi ve hakemi bile ,yapi ayarlamis hatta manaj denen serefsizi almalilarmis insallah alirlar da kamuoyu gorur nasil pislik oldugunuzu.Madem yapi ayarlamis ayrica neden almak istiyoruzsunuz,efendim haclismanoglu da isin icindeymis hafta ici yasananlar tiyatroymus lan oglum Hollywood da boyle projeksiyon yok harcaniyorsunuz gidin senaryo falan yazin Netflix e gönderin belki para kazanirsiniz zeka kackinlari.

Bunlarin psikoloji iyice gitmis normal sartlarda akıl hastanesine yatmalari lazim bunlar paranoid sizofrenik tipler cunku.

Efendim Baris'in bir seyi yokmus lan iyi o zaman futbol hayati mi bitseydi valla bunlari gorunce insan kendi haline sukrediyor.

SM-A546E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Davinson'u da sakatlayacaktı.

Paralı köpek, yalıda kaç para verdiler sana?
Kaç parasın ulan sen?

Çoluğundan çocuğundan utan ar namusu kalmamış it.

Barış 'a sen nasıl bu kadar diri kalabiliyorsun , bize neden o 3. golü attın ve ben gol atamadım fb de beni size gol atamadım diye almayacak düşüncesi bu.

Maç boyunca ahlaksızlıklarını maç sonunda tescillemek istedi herhalde bu orman evladı. 2. maçta Rams Park'a gelebilecek misin göreceğiz o yüreği kansız köpek.

Davinson pozisyonunda sarı görmedi adi herif, hakemin yüzünden tüm bunlar. Vereceksin sarıyı bak bakalım ona buna tekme atabiliyor mu?

Geri
Üst Alt