Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 69.418
- 58.968
- 4.758
Artık almazlar. Çok dikkat çektiseneye fb alır bunu iddiaya giren var mı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Artık almazlar. Çok dikkat çektiseneye fb alır bunu iddiaya giren var mı
mert hakanı oynatıyor topçu diye adamlar adnanım fbnin gs nefretini küçümsemeArtık almazlar. Çok dikkat çekti
Buna birşeyler vadetmişlerdir orası kesin, bu boşuna kudurmadı. Şu dakikadan itibaren dikkat çekmemek için almazlar diye tahmin ediyorummert hakanı oynatıyor topçu diye adamlar adnanım fbnin gs nefretini küçümseme
valla hiç belli olmaz. Bu manaj geçen sene fb ye yapıştırmıştı bir maçta ondan sonra fbliler muhtemelen bununla temas kurup kandırdı örgütlerine kattılar.Buna birşeyler vadetmişlerdir orası kesin, bu boşuna kudurmadı. Şu dakikadan itibaren dikkat çekmemek için almazlar diye tahmin ediyorum
Özgürüm bizim takımda iki-üç senedir bu işleri çözecek ona göre çirkefleşecek sert oyuncu yok. bjk maçı sonrası transferlerle biraz sertleşti takım yoksa yumoşsaray olmuştuk. Daha da lazım fizikli ve uyanık vuruşkan topçu.E şimdi bizimkilerede kızıyorum. Öyle mi sende suratına vurma. Sarı kartı göze al git karnına mide boşluğuna. Kaburgasına gizli pozisyon gereği gibi at dirseği kardeşim. Bizimkilerde keşke yapsaydı. Cidden sevmem böyle şeyleri ama anladın adam kötü niyetli. Hakem de olayın içinde tamam abi sarıyı göze al 2-1 öndesin eyw riskli skor sende ona vur bı iki. Maç bitmiş adam Barış ı sakatlamış. Orda bizim adamlar izliyor. Biriniz gidin azcık dalın şuna kart yemeyecek seviyede. Kimse bişey yapmıyor. Bunada kızdım yani.
Aynen öyle brom. Etiktir değildir gerçekten umrumda değil. Geçen sene mert hakan pislik yaparak bizimkileri uyuttu maç aldırdı bak. Arada böyle adamlarda lazım. Rakip oyuncuyu sündürecek. İki kere düşündürecek. Dün Melo olsa ceza yeme pahasına şu adamın suratına indirirdi. Onu geçtim bu adam pisliğe başladığı anda Melo bunu delirtir daha ilk devre bitmeden attırırdı kırmızıdan. Buda lazım takımaÖzgürüm bizim takımda iki-üç senedir bu işleri çözecek ona göre çirkefleşecek sert oyuncu yok. bjk maçı sonrası transferlerle biraz sertleşti takım yoksa yumoşsaray olmuştuk. Daha da lazım fizikli ve uyanık vuruşkan topçu.
mert hakanı oynatıyor topçu diye adamlar adnanım fbnin gs nefretini küçümseme
sezon başı alırlar diyordum ... EnNesry'e 20+ gömdü mallar.seneye fb alır bunu iddiaya giren var mı
BAY bence bulaşmamalı hiç. Yönetim onun adına da tavır alma durumunda bence.oyuncu hakkında hem kulüp hemde barış savcılıga suç duyursunda bulunup bunu gündemde tutmak gerekirdi ,yaptıgı yanına kar kaldı
dogru ama iş işten geçti ,oyuncu adına en ufak girişim olmadı ,fenerin başına gelseydi bu olay medyada gundemde tutarlardı hemde basın önünde savcılıga giderlerdi ki kasıtlı adam yaralama var rezan gibi avukatında varBAY bence bulaşmamalı hiç. Yönetim onun adına da tavır alma durumunda bence.
futbolcu bu konulara dahil olmamalı. iyileşmeye odaklanmalı.