Reyes Bitti İddiası !

Cevap: Reyes Bitti İddiası !

Iki gun once yazmistim 4 yillik imza atilacak diye. Bugun twitter 4 yillik diye kayniyor

teklife gerek yokki bonservisni versinler eline. ama kabul etmezki cakal:)

Birde Ulfulaji faktörünüe unutmamak lazım. Reyes için uyum sorunu bu anlamda daha kısa sürebilir birde Riera var tabi.. Amaç Reyes'in bir an önce uyum sağlaması bu yuzden Riera'da gitmeyecek..Bakarsınız ikiside eskibi coşarlar

Birde Ulfulaji faktörünüe unutmamak lazım. Reyes için uyum sorunu bu anlamda daha kısa sürebilir birde Riera var tabi.. Amaç Reyes'in bir an önce uyum sağlaması bu yuzden Riera'da gitmeyecek..Bakarsınız ikiside eskibi coşarlar

uyumdan cok adamı arkadan cekiyorlar gibi. vallahi espanyoldayken begenirdim bu adamı ama tank gibi olmuş herif. inşallah düzelir diyelim.

Şeref ne diyor bu konuda?

Podolski şu an 2 gol attı.. Daha fala atma Podolski, atıp beni yaralama:)

Katılıyorum. Bence de Riera en azından sezon sonuna kadar takımda kalıcak. Hala bekleneni veremezse şutlanacak.

Şeref ne diyor bu konuda?

srfydn Şeref Aydın

umarim reyes transferi gerceklesir de biz de adami zevkle izleriz. fayda saglayacagindan suphem yok. sizin de olmasin.

srfydn Şeref Aydın

engin gibi reyes’e de fazla onyargilisiniz. transfer sozkonusu degilken sunu yazmistim: gss.gs/709727 bugun engin’in durumu ortada.

srfydn Şeref Aydın

reyes’in bonservis ucretini net olarak soyleyemem ama bir stancu parasi dahi degil. ben reyes’in faydali olacagini dusunuyorum, isterim.

srfydn Şeref Aydın

eger reyes yine bir killik cikmazsa kulupler anlasmis durumda. -ki sezon basinda cikartmisti. hoca istiyor, bonservisi de uygun. hayirlisi..

Reyis olumlu yaklaşıyor :yenieek:

Sen ne diyosun Cagatay?

Olur mu bu iş?

Alperi daha cok merak ediyorum ve istiyorum aslında.Alper ne durumda?

Sen ne diyosun Cagatay?

Olur mu bu iş?

Alperi daha cok merak ediyorum ve istiyorum aslında.Alper ne durumda?

Melih oldu gibi yüzde 95... yüzde 5 de son anda ben ülkemden başka yerde yapamam demesi Reyes'in.. Klupler anlaştı... Reyesde şu an olumlu...Alper için zor görünüyor Alper ile kesin anlaytık ama Eskişehir Başkanı çok para istiyor.. Bu transferdeki umudum ETİ..

kulubü tarafından istenmenyen oyuncuları transfer etmekten ne zaman vazgeçeceğiz, üstelik reyes çok yumuşak ve ruhsuz oynayan bir oyuncu tipi, inşallah sorun falan çıkar da yatar bu transfer.

Grosicki yi alsak daha iyi bir transfer olur bence.

STSL ekonomik değer ve izlenirlik açısından bir La Liga,Galatasaray da ekonomik olarak bir Barcelona,Real Madrid olduğunda...

Özgür Çek ne durumda Cagatay?

bonservisi 4 milyon demişlerdi zaten. yıllıkta en az 4 alır tabi. Hayırlı olsun. parası bizi ilgilendirmez. Faydalı olsun yeter. Ama riera ve reyese bi ton para verip sezon sonunda meloyu alacak para kalmazsa o zaman eleştirirz. Melo ne pahasına olursa olsun alınmalı. Bonservisi 13 milyon eıuro bile olsa, verip parayı alacaksın.

Bugün Ronaldo'yu parayla Türkiye'ye getirebilir miyiz?Yanıtınızı duyar gibiyim, işte o yüzden Reyes'in (tabi anlaştığımız doğruysa) değerini bilelim!

bonservisi 4 milyon demişlerdi zaten. yıllıkta en az 4 alır tabi. Hayırlı olsun. parası bizi ilgilendirmez. Faydalı olsun yeter. Ama riera ve reyese bi ton para verip sezon sonunda meloyu alacak para kalmazsa o zaman eleştirirz. Melo ne pahasına olursa olsun alınmalı. Bonservisi 13 milyon eıuro bile olsa, verip parayı alacaksın.
4 milyon euro cok alcagı paradan bahsediyorum

Kewell Liverpool'dan 1.8 milyona geldi, hemde bonservissiz. Reyes icin ne 3-4 milyonu.

Geri
Üst Alt