Yasar Aslan
10 Numara!
- 20 Şubat 2010
- 10.245
- 1.018
- 1.778
Cevap: Reyes Bitti İddiası !
sevmiyorum bu reyesi arkadas
sevmiyorum bu reyesi arkadas
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kewell Liverpool'dan 1.8 milyona geldi, hemde bonservissiz. Reyes icin ne 3-4 milyonu.
Kewell bize gelmeden önce Liverpool'da ligde son iki yılda 10-15 civarı maç yapmıştı.
bence terim sirf kazim icin reyesi aldi .. gelecek reyes bise yapamiyacak yine kazimi oynatacak plani bu ....
bence terim sirf kazim icin reyesi aldi .. gelecek reyes bise yapamiyacak yine kazimi oynatacak plani bu ....
dedektif ol senbence terim sirf kazim icin reyesi aldi .. gelecek reyes bise yapamiyacak yine kazimi oynatacak plani bu ....
Reyes mi ? Podolski mi ? Polls.tw - Reyes mi ? Podolski mi ? arkadaşlar Hakan Sipahi ile birlikte twitterda anket hazırladık lütfen katılın.. Çıkan sonucu cidden merak ediyorum...

Podolski yine iki tane sallamis bugün. Bu adami almaliydikkk
Yok artik Illuminati
reyes oldu herhalde artık bir tanede orta saha alırsak ofansit müthiş takım oluruz aslnıda cana satılmasaydı cana melo selcuk ortasahası iyi olurmuydu düşünmüyor değilim