Reyes Dosyası Kapandı

Cevap: Reyes Dosyası Kapandı

Şota reyis :ask:

Kayserispor’un Faslı futbolcunun Galatasaray’a transferi doğrultusundaki tavrının değişmesi beklenirken, bu konuda teknik direktör Şota’nın çok daha pozitif bir tavır içerisinde olduğu öğrenildi. Genç teknik adamın öğrencisinin iradesinin Galatasaray’a gitmekten yana olması nedeniyle, gelecek hafta yapılacak son maçın ardından, Kayserispor Yönetimi’ne Ambrabat’ın önünün açılması yönündeki düşüncesini bildireceği belirtildi.

Sota genc oyuncularin nasil yetistirildigini, ve nasil verim alabilecegeni biliyor tabii, zorla adami kayseriye baglamak hiyarlik olur. Adam kendi søyledi gitmek istiyorum diye, neden uzatiyorsun hurma??

Sota bunu dediyse bundan sonra gøzumde tam bir reis olarak kalacak.

Amrabat gelecek galiba.

aliokanci Ali Okancı

Fatih Terim Emre Çolak'ı kazandığı için Reyes transferinden vazgeçmiştir.

Reyes transferİnden vazgeÇİldİ

ibrahimseten İBRAHİM SETEN

SON DAKİKA - Ünal Aysal: "A.Madrid ve futbolcu ile anlaşma sağlamamıza rağmen F.Terim istemediği için Reyes transferini gündemden çıkardık."

aliokanci Ali Okancı

Fatih Terim Emre Çolak'ı kazandığı için Reyes transferinden vazgeçmiştir.

ahha.emre oynayalı 2 maç oldu daha.son 2 maçta kötü oynarsa nolcak..

yani demek istediğim vazgeçme sebebi Emreden dolayı değildir

Amrabat,Doka,Grosicki.Doka'yı geç.(Fena diil amma)

Grosicki veya Amrabat'tan birisi gelir.

reyes transferi tamamen kapandı artık.Bakalim kim gelecek.

Hergün Reyes gelmeyeceği söylüyorum takip edenler bilir, hatta daha sabah yazdım Reyes çok bekler diy.. Ama İbrahim Seten deyince değerli oluyor...

Cagatay kim gelyor peki

onu söle?

Yektanın Alper Potuk transferi için takasta kullanılacağı gibi bir dedikodu var.

ya bu reyes olayini baska bir forum dan sevdigim bir abi de söylemisti bu i.seten fanatik fenerli bir yazar arkadaslar.

Geri
Üst Alt