Reyes Dosyası Kapandı

Cevap: Reyes Dosyası Kapandı

Bence yabancı alınmayacak, ben öyle anladım Başkanın konuşmasından. Riera'nın kanadında Emre Çolak, Oranın açığını kapattğını düşünüyolar sanırım. Bu yanlış bir düşünce olur. Takımımız kanat diye ağlar.

Kesinlikle ve kesinlikle üst düzey kanat lazım bize. Eee Türkler'in fiyatları da belli olduğuna göre gidip 1 üst düzey yabancı kanat alınmalı. Alınmazsa yine debeleniriz burada.

Bence yabancı alınmayacak, ben öyle anladım Başkanın konuşmasından. Riera'nın kanadında Emre Çolak, Oranın açığını kapattğını düşünüyolar sanırım. Bu yanlış bir düşünce olur. Takımımız kanat diye ağlar.

Kesinlikle ve kesinlikle üst düzey kanat lazım bize. Eee Türkler'in fiyatları da belli olduğuna göre gidip 1 üst düzey yabancı kanat alınmalı. Alınmazsa yine debeleniriz burada.

aynen, emre colak 2 mac iyi oynadi diye sol aciga transfer yapmamak, adam gibi kanat oyuncusu almamk büyük hata olur.

aynen, emre colak 2 mac iyi oynadi diye sol aciga transfer yapmamak, adam gibi kanat oyuncusu almamk büyük hata olur.

Olmamalı inşallah biz yanlış düşünüyoruzdur. Emre forvet arkası oynadığında iyi oynadı bence. Sol kanatta etkisiz kalıyor yine.

Şampiyonluğa giden bir takımın, kanat yükünün tamamını Emre Çolak gibi potansiyelli, genç oyuncuya verirsen oyuncu bozulur + olan Galatasaray'a olur. Bizde kenarda debeleniriz. Yerli alsınlar tamam da. Nolur üst düzey kanat olsun takımda. Kahroluyorum maçı izlerken :)

Bence biraz daha sabretmek lazım sol kanatta Emre'ye. Aşı tutmazsa elbette transfer yapılır ama son 3 mactır o kanadı şaha kaldırdı.

Haklısın. (Hatırlıyorum da Keita'nın kiralandığı haberleri çıktığında Kazım bir milli maçta çok iyi oynamıştı. Ardından burda birçok insan Kazım'ı göklere çıkarıp keita'yı yerle bir etmişti.Şimdi görüyoruz Kazım hakkında söylenenleri de. )

Tabiki emre çolak oynasın ki zaten kanatta oynamalı o fiziğiyle yoksa 10 numara da hiç yapamaz. 10 numaranın karşısındaki adamlar liberolar orta sahalar hep güçlü adamlar olur. Emre bu cılızlığıyla anca kanatlardan yardırabilir.

2-3 yıldır Ruh yok, Ruhsuzlar diye şikayette bulunup Reyes'in transfer edilmesini istemek ne biçim iştir arkadaş, bu sezon reyes'in maçlarını izlediyseniz bu adamın futbolu sadece hobi olarak oynadığını görmüş olmanız lazımdı. Özellikle ilk atletico macında halı saha futbolu oynayıp topu kimseye vermiyordu. o yüzden manzano kadroya falan pek almadı.

Takım bu durumdayken (mücadeleden bahsediyorum) Reyes gibi birini terim bu takıma almaz. Gelseydi Gutiden farklı olmazdı.

sönmüş bi yıldıza 4 milyon + yıllık muhtemelen 3 milyon vermekten kurtulduk

reyes zaten ispanyol olduğu için ve duygusal bir tip olduğu için burada futbol falan oynayamazdı

yazın da biz takımla anlaşmamıza rağmen yine bizi istememişti

böylelikle bu heriften güzel de bir intikam almış olduk

Geri
Üst Alt