Rezan Epözdemir Canlı Yayında Provakasyona Dayanamadı Cevabını Verdi!

Ben fenerli degilim ama insanlar yuruyus yapacak, konsolusluklar kapandi falan. Fenere böyle yapamazsiniz. Lan ulkeyi karistirmayami çalisiyorsunuz yavsaklar? Alti ustu en fazla 2 puan kaybi olmus. Altay gununde olmasa o 1 puani da alamicaktiniz

Devlet bu konuya hemen mudahale etmeli, bu şikeciler iç karisiklik çikarmaya çalisiyor

Özür dile Faruk Aksoy. Bu terbiyesizliktir.

Her masada varız her masada!

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ne büyük camiayız her yerden saldırıyorlar yıllardır yıkamıyorlar.

Daha beter günlerinizi göreceğiz.

Biri çıkar seçimi yaptırmaz biri çıkar infial olacak dikket edelim der olay başka yerlere gidiyor dünden beri saçma sapan açıklamalar yapılıyor artık devletin bi kurumu çıkıp olaya dur demesi ve saçma sapan açıklama yapanlar hakkında işlem başlatıldığını açıklamalı.

Simdi space odasinda dinliyorum kendisini....keske Burak Elmasdan sonra bu yonetimimizdede olsa. Dik, agzi iyi is yapan birisi. Iyi Galatasarayli. Cok sevdim.

fenerli değilim diyor en çok popo yanığını kendindeymiş gibi hareketleri var ilk konuşan herifin

Dun fener fener diye zirlayan tum gotlekleri not aldim
Özeilikle siyasetci ve doktor bozuntularini..
Cikardiklari bu planli yaygarada Ali Koc'un "whatsapp grubu" da tamamiyle desifre oldu bence. Farkli farkli sifatlara sahip medyada yer bulan onlarca yuzlerce insan.

Cikardiklari bu planli yaygarada Ali Koc'un "whatsapp grubu" da tamamiyle desifre oldu bence. Farkli farkli sifatlara sahip medyada yer bulan onlarca yuzlerce insan.

Çoğunu tahmin edebiliyoruz zaten ama keşke birisi tüm isimleri ifşa etse şu malların.
İçlerinde kim bilir kaç tane sözde Galatasaraylı vardır?

Çoğunu tahmin edebiliyoruz zaten ama keşke birisi tüm isimleri ifşa etse şu malların.
İçlerinde kim bilir kaç tane sözde Galatasaraylı vardır?
Cogunu biliyoduk ama is ustunde yakalandilar bu kez. Isimler ve medya kuruluslari tek tek yayinlanip ifsa edilmeli. ultrAslan buna onculuk etmeliydi ama pek orali olmadilar.

Geri
Üst Alt