Rezan Epözdemir

Rezan Epözdemir: Futbol takımımızın maruz kaldığı hakem hatalarından bahsetmek istiyorum. Gerekli tepkilerin verilememesi en önemli istifa gerekçelerimden biri.

Rezan Epözdemir: "Galatasaray'ın hak ve menfaatlerinin savunulamaması sebebiyle istifa kararı aldım."

mukemmel konusuyor

Kingzan Epözdemir

D6B4B785-5811-46EF-B50D-60A808219CB3.webp

Taraftar tarafından estirilen rüzgarı arkasına almak için kulübün menfaatini hiçe sayan popülist açıklamaları rahatsız etti beni.

Taraftar tarafından estirilen rüzgarı arkasına almak için kulübün menfaatini hiçe sayan popülist açıklamaları rahatsız etti beni.
Bir perspektiften bakinca dogru bir elestiri ama kendisinin hicbir gorusu kabul gormuyor, yaklasim tarzi dogru bulunmuyorsa kendisi de gelecekte bundan sorumlu tutulmamak adina bunu yapma hakkina sahip.

Kaldi ki siyasi olarak guzel bir oyun oynamis olabilir, neticede bu adam hala yonetimde olacak. TFF'ye zehir zemberek aciklamalar yapmak dogru yaklasim degil ama Nihat Ozdemir'in laflari altinda, yavsak Fbli yoneticilerin laflari altinda kulubu ezdirmek istememesi, buna hassasiyeti olmasi da cok dogal.

Kadroları ve birçok bilgiyi basına sızdıran umarım kendisi değildir. Ama yüksek şüphelerim oluştu şu ara. İstifa etmeden belli yayınlara çıkıp sonra etmedim diyen bir şahıs sonuçta. Övülüyordu bir de forumda.

Geri
Üst Alt