RFS Futbolcusu Markhiyev: "Çok büyük bir fark olduğunu sahada hissetmedim"

Aslan Karadağ

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla,
Yönetici
Moderatör
20241004_110143.webp

RFS oyuncusu Adam Markhiyev: "Galatasaray ile berabere kalmayı başardık, inanılır gibi değil. Genelde bu maçları Salı akşamı televizyondan izlerdim ve şimdi Galatasaray'a, çok büyük bir takıma karşı oynadım. İnanılmaz bir şey. Rüya.

Ama mesela sahada o kadar da kötü oynamadığımızı hissettim. Bir şekilde bize oynama şansı verdiler ve bence RFS için harika sonuç aldık.

Çok büyük bir fark olduğunu da hissetmedim. Tabii ki büyük bir fark var, ama sahada hissetmedim."

sende haklisin. aldiginiz 1 puanin keyfini cikarin. helal olsun size

RFS oyuncusu Adam Markhiyev: "Galatasaray ile berabere kalmayı başardık, inanılır gibi değil. Genelde bu maçları Salı akşamı televizyondan izlerdim ve şimdi Galatasaray'a, çok büyük bir takıma karşı oynadım. İnanılmaz bir şey. Rüya.

Ama mesela sahada o kadar da kötü oynamadığımızı hissettim. Bir şekilde bize oynama şansı verdiler ve bence RFS için harika sonuç aldık.

Çok büyük bir fark olduğunu da hissetmedim. Tabii ki büyük bir fark var, ama sahada hissetmedim."
adamın mutluluğu yüzünün her mm2'sine işlemiş.

ne güzel yaw. mis gibi medeni bir ülkede sporunu yaparak parasını da kazanıyor. böyle bir büyük olayın da parçalarından biri oldu. mis gibi.

Dogru. Adamlar bence ilk yari biraz fazla saygi ve korkuyla sahadaydi. Sonra gördüler bizimkiler pirt, özgüvenleri yükseldi ve puani kaptilar.

Adam durumumuzu özetlemis. Gecen sene Avrupa'da neysek simdi de o. Gram ilerleme yok. Ne bicim hocasin sen ya.

helal size . en azından şu garibanlar bu gece mutluluktan uyuyamadı :D severiz garibanları mutlu etmeyi .

Utanmaları da yok ki ne söylersen söyle, ders alıp düzelecekleri yerde aynı şamarı defalarca yemeye devam ediyorlar, milyon euroluk topçularımız ve hocamız

Adam durumumuzu özetlemis. Gecen sene Avrupa'da neysek simdi de o. Gram ilerleme yok. Ne bicim hocasin sen ya.
Durum malesef tek hocalik degil.

Okan burukta utanacak yüz yok ne yazikki

Çoluk çocuğa malzeme veriyorsunuz

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bizim forma korkutuyor zaten takım tırt, gs forması ve stadyum korkusu olmasa çekinmeden maça başlasa takımlar olacakları düşünemiyorum bile

Okan buruk acaba utanıyor mudur adamların bütçesinin 50 katı bütçe olup hiçbirşey yaptıramadı.

Helal olsun size
Çirkeflik yapmadılar zaman geçirme dalgasına falan hiç girmediler efendi gibi oynadılar puanı aldılar valla hiçbir art niyetleri yoktu haftalardır sosyal medyada bizim takımı paylaşıyorlardı

Asıl sorun şu bizde kibirle dünya yıldızlarını izleyecekler diyende. Helal olsun o lafın altında kalmadı rfsliler.

Osimhen yok diye puan aldınız olm. Bizim Osimhen'imiz var, o olunca herkesi yenecez.

Helal olsun size
Çirkeflik yapmadılar zaman geçirme dalgasına falan hiç girmediler efendi gibi oynadılar puanı aldılar valla hiçbir art niyetleri yoktu haftalardır sosyal medyada bizim takımı paylaşıyorlardı

Asıl sorun şu bizde kibirle dünya yıldızlarını izleyecekler diyende. Helal olsun o lafın altında kalmadı rfsliler.
Yav adamlar korkudan atağa bile çıkamadı. Şu maç tromso falan cart curt maçın yanında en rezil maç olarak tarihe geçti bence.

Geri
Üst Alt