RFS Karşısında İlk 11'imiz!

Yunus sol da devam etmeli

Onun disinda beklenen kadro

Bu takım 2 gün önce Mertens ve Icardi’yi aynı anda taşımayacağını göstermişken Okan Hoca mesajı nasıl almış, rotasyon tehlikeli klasik 11 ile çık.

Yok arkadaş bayılıyor adam 38 yaşındaki adamı ve doğru dürüst idman yapmayan 3 gün dünya turu yapıp gelen adamı oynatarak takımın can çekilmesini izlemekten zevk alıyor. Zira eşşek olsaaa Beşiktaş, Young Boys, Kasımpaşa maçlarından dersler çıkarırdı. Ben artık zevk aldığı için yaptığını düşünüyorum

Niye Jelert oynamıyor? Bu takıma üstünlük kuramayacaksa niye bir RFS parası gömdük kendisine?

Yusuf Demir de keza şans bulabilirdi.

Rotasyon için tüm oyuncuların kadroda olmaması gerekmiyor. Bazen bir iki değişiklik kafi olur.

Alanya maçı sonrası milli ara var rotasyona gerek yok doğru kadroyla çıkılmış

demirbay kadroda çok kötü umarım okan hoca maç 3 0 olmadan ve dakika 89 olmadan oyuna almaz.Çünkü demrbayın son 10 dikika kala oyuna girmesi bizim için büyük risk

Bu maçta as kadro çıkıyorsa hedef 2. UEFA Kupası diye algılarım.

Bu takım 2 gün önce Mertens ve Icardi’yi aynı anda taşımayacağını göstermişken Okan Hoca mesajı nasıl almış, rotasyon tehlikeli klasik 11 ile çık.

Yok arkadaş bayılıyor adam 38 yaşındaki adamı ve doğru dürüst idman yapmayan 3 gün dünya turu yapıp gelen adamı oynatarak takımın can çekilmesini izlemekten zevk alıyor. Zira eşşek olsaaa Beşiktaş, Young Boys, Kasımpaşa maçlarından dersler çıkarırdı. Ben artık zevk aldığı için yaptığını düşünüyorum
Mertens yorumu tamam da İcardi antrenman kaçırmadı o ne alaka? Takım izni biter bitmez geldi ve katıldı idmanlara. Takıma 2 gün izin verilmesi sıkıntı burda.

Geri
Üst Alt