Rhodolfo Galatasaray'da İddiası!

Necati Şanlı

"Şimdi ne desem ırkçılığa girer"
Tek Yumruk
Galatasaray, Brezilyalı stoper oyuncusu Luiz Rhodolfo ile kulübüyle anlaşmaya vardı.

Gremio'da forma giyen 27 yaşındaki futbolcuyu İtalyan teknik adam Roberto Mancini ısrarla transferni istiyordu. Başkan Ünal Aysal da verdiği talimat sonrası harekete geçen yönetim Brezilya'da Sao Paulo'lu yetkililerle görüştüler. 6 milyon Euro isteyen Sao Paulo'yu Galatasaraylı yöneticiler sıkı pazarlıklar sonrası ücreti 4.5 milyon Euro'ya çekmeyi başardı ve transferde anlaşmaya varıldı.

Galatasaray'ın önümüzdeki günlerde Rhodolfo'yu İstanbul'a getireceği ve imzaların atılacağı öğrenildi.

Sarı Kırmızılı ekip yapacağı bu transfer sonrası durumu belirsiz olan Chedjou'yu takımdan gönderme kararı aldı.

Rhodolfo Galatasaray'da

Astori'nin de Lazio'ya gideceği söyleniyor. Rhodolfo'yu aldık herhalde.

Hayırlı olsun.

Alex gibi adam gelmiyorsa koray ı monte etmek lazım yabancıyı oraya alıyorsak mevlüt & töre hayırlı olsun..

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Alex gibi stoper boşta iken boşa risk ve para.

Doğru ise umarım katkı verir ama umutlu değilim pek.

Burdisso gibi olur , les transfer

Alex gibi adam boştaydı.

Rhodolfo'ya olumlu bakmıyorum. Pek bir faydası olacağını düşünmüyorum.

Astori olsaydı keşke.

bu adam cöp olur burada yalniz alex diyenler de alex'i kac kere izledi? o da cris 2 olmasin.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=oC_dO33uJeo[/media]

Rhodolfo hakkında fikir edinmek için, 3-4 gün önce oynanan Gremio - Palmeiras maçının tamamı.

Ne rhodolfo nede alex ikiside is görmez. Bence yabanci stopere gerek yok, yok alicaz diyorlarsa astoriyi alsinlar.

★★★》☆

Mancini israr ettiyse vardir bir bildigi izlemeden yorum yapmayin.

Adını yeni duydum ama forum tecrübelerime dayanarak söylüyorum ki herkes bu arkadaşı gömdüğüne göre süper transfer yapmışız. Faydalı olacak H.O ! :asd:

Geri
Üst Alt