Rhodolfo Galatasaray'da İddiası!

Ben tanımıyorum, forum da tanımıyor.

Bence Mancini de tanımıyor, değişik bir kafası var.

Bunu alacağımıza Koray'ı monte etmek daha mantıklıydı bence.

Sneijder

Muslera

Melo

Alex

Rhodolfo etti bes

+3

Bruma amrabat chedjou

Olacak gibi yabancilar. Bana kalirsa bir lavezzi lazim gerekirse sabri sol bek oynasin yada rhodolfo yerine koray oynasin

LG-E400 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Mancini'ye transfer konusunda(da) güvenmiyorum inşallah yanıltır beni faydalı olur

Rhodolfo'yu bir kez bile seyretmemiş biri olarak transferi eleştirmeyip, şayet haber doğru ise kulübümüze hayırlı olmasını dileyerek örnek bir davranış sergiliyorum.

Iş yapmaz gibi kaç kişi adamın macını izledi acaba?

Bende izlemedim bu arada . Yorumum olamaz rhodolfo hakında

İLK çöp transferimiz hayırlı olsun

şimdi mevlüt ve turgut gibi iki kalitesiz oyuncu ile transferi tamamlarız

wesley solda semih sağ bek sabri sol bek oynamaya devam eder

İyi oyuncudur, kötü oyuncudur bilmem.Tanımıyorum da zaten ama gereksiz bir transfer bana göre.Alıyorsan oynatacaksın, bu da demek oluyor ki ön taraf yerlilerden kurulacak.Burak, Mevlüt filan takılırız artık ligde.:(

Mancininin kendi iç dünyasında yarattığı Voltranlar bunlar. Halbuki bir koraydan farkı yok. Koray daha fazla iş görür.

★SⅢ Tapatalk★

İyi ya da kötü demeyeceğim gelsin oynasın görelim.

Koray mevzusuna gelirsek, Koray oynasın, Rodolfo'dan alsın formayı. Ben biraz da olaya böyle bakıyorum. Zaten yabancı sınırsız olsun derken de tezimiz bu değil mi? Koray iyiyse keser zaten.

Brezilyalı dostlarımla görüştüm bu eleman elimizde patlarmış

Iş yapmaz gibi kaç kişi adamın macını izledi acaba?

Bende izlemedim bu arada . Yorumum olamaz rhodolfo hakında

ya hocam chedjouyu defalarca izlemiştim begenmemiştim hala begenmiyorum foruma anlatamamıştım ama

burdissoyu bile bakalım görelim diyen var bu forumda neyine bakıcaksın abi yapmayın etmeyin gir forumlarına bak neler yazıyorlardı burdisso hakkında da...anlatamadık

salih dursunu aldık izlemeden bişey demeyin yeauhhh

izeti aldık izlemeden bişey demeyin yeauhhh

.

.

.

kimi alsak bu böyle kötü transfer işte yine menajerler para kazandı bu işten galiba...

bu adam isterse güney amerikanın en baba stoperi olsun yabancı sınırı varken chedjou dany hala kadrodayken sen nereye yabancı stoper alıyorsun diye sorarlar adama

umarım bunu açıklarsa yönetim dany ve chedjou gitmiyoruz diye tutturur da görürsünüz ebenizin hörekesini

takım pozisyona giremiyor defans tırt olmasına rağmen ligin en az gol yiyen takımı hala gidip stoper alıyoruz bravo

Bu transfere karşı şu an için söyleyeceğim tek olumsuz şey Mancini'nin savunma takıntısının artık ciddi boyutlara vardığı ve yanlış teşhis yaptığı olacaktır. Adam gelir mükemmel oynar veya berbat oynar. Söylediğim şey bundan daha ötesiyle ilgili ve bundan bağımsız bir yorum.

Gün gelecek Kaleci+Geri4 komple yabanci olacak..

öndede artik Burak, Umut Mevlüt, Sabriler AKAR

ya hocam chedjouyu defalarca izlemiştim begenmemiştim hala begenmiyorum foruma anlatamamıştım ama

burdissoyu bile bakalım görelim diyen var bu forumda neyine bakıcaksın abi yapmayın etmeyin gir forumlarına bak neler yazıyorlardı burdisso hakkında da...anlatamadık

salih dursunu aldık izlemeden bişey demeyin yeauhhh

izeti aldık izlemeden bişey demeyin yeauhhh

.

.

.

kimi alsak bu böyle kötü transfer işte yine menajerler para kazandı bu işten galiba...

Salih dursunu gözümüzün önündeydi ve izledik sonucta.

Fiyasko olacağı belliydi bencede.

Chedjou yu izlemedim daha önce ve yine yorum yapmamışdım.

Rhodolfo belki iyidir bilemem veya çöptür.

24 yaşında ronaldinho piyasaya çıkmış bir futbol dünyasında, bu yaşda niye şimdiye kadar avrupaya gelemedi konusundada, daha dikkatli olmaya öğrendim az çok.

2-3 90 dk macını izleyenler varsa onların yorumunu merak ediyorum .

Pek bişey olacağını sanmıyorum ama olursa da takımımız için iyi olur. Hayırlı olsun diyelim.

Her şey iyi güzelde baskanın acıklamasına bakarsak Mancini ayın 15 ine kadar zamanı var diyor.Belliki isteyen klüpler var gidici.Bu Rhodolfo yu Mancini istiyorsa neden alınıyor, adam zaten gidecek baskanın acıklamasına göre.Karışık bir durum var ortada.

bu adam isterse güney amerikanın en baba stoperi olsun yabancı sınırı varken chedjou dany hala kadrodayken sen nereye yabancı stoper alıyorsun diye sorarlar adama

umarım bunu açıklarsa yönetim dany ve chedjou gitmiyoruz diye tutturur da görürsünüz ebenizin hörekesini

takım pozisyona giremiyor defans tırt olmasına rağmen ligin en az gol yiyen takımı hala gidip stoper alıyoruz bravo

Ligin en az gol yiyen takımıyız muhabbeti tamamen safsata manciniyi savunanların uydurması bjk ile fbden sadece 1 gol az yemişiz bu takım defansta yapamıyor hücum zaten yapamıyor

Geri
Üst Alt