Rhodolfo Galatasaray'da İddiası!

Ligin en az gol yiyen takımıyız muhabbeti tamamen safsata manciniyi savunanların uydurması bjk ile fbden sadece 1 gol az yemişiz bu takım defansta yapamıyor hücum zaten yapamıyor

Mancini'den önce de ligin en az gol yiyen takımıydı Galatasaray. Çok net olarak şunu söyleyebilirim ki savunma anlamında en ufak bir katkısını göremedik henüz. Ne kadar gol yiyorsak yine yiyoruz, ne kadar pozisyon veriyorsak yine veriyoruz. Ancak takım gol kabızlığı ve pozisyon kabızlığı yaşıyor asıl bunu görmesi gerek.

çok leş bir adam umarım almayız.gelecekse astori yada ranocchia gelmeli.

Mancini'den önce de ligin en az gol yiyen takımıydı Galatasaray. Çok net olarak şunu söyleyebilirim ki savunma anlamında en ufak bir katkısını göremedik henüz. Ne kadar gol yiyorsak yine yiyoruz, ne kadar pozisyon veriyorsak yine veriyoruz. Ancak takım gol kabızlığı ve pozisyon kabızlığı yaşıyor asıl bunu görmesi gerek.

İlginçtir Mancini sayfasında defansı sağlamlaştırmasından bahsediliyor seneye daha da taş gibi defansımız olacakmış :D

İşin hücum kısmını konuşmaya gerek bile yok Konyaspor bizden daha güzel hücum futbolu oynuyor

bu adam cöp olur burada yalniz alex diyenler de alex'i kac kere izledi? o da cris 2 olmasin.

Alakası yok. Adam yıllarca PSV, Chelsea, PSG gibi takımlarda oynadı. Hepsinde de başarılı bir performans sergiledi. Yani zaten göz önünde olan bir futbolcu. O yüzden futbola az çok ilgisi olan herkes izlemiştir diye düşünüyorum. Gelseydi en az 2 yıl stoper sorunumuz kalmazdı.

İlginçtir Mancini sayfasında defansı sağlamlaştırmasından bahsediliyor seneye daha da taş gibi defansımız olacakmış :D

İşin hücum kısmını konuşmaya gerek bile yok Konyaspor bizden daha güzel hücum futbolu oynuyor

Belki de gerçekten seneye daha iyi savunmamız olur bilemiyorum. Ama savunma eşitti stoperler mantığıyla hareket ediyor gibi Hoca. 15 tane savunmacı olsa hepsini oynatacak. Halbu ki yahu bizim kanatlar yok, younu bu yüzden açamıyoruz, santraforlarmızın takım oyununa, pas oyununa, set hücumuna katkısı sıfıra yakın bu yüzden rakibi ne oyun olrak, ne skor olarak maç içinde düşüremiyoruz dolayısıyla hem kontradan hem de oyun ilerleyen bölümlerinde oyundan kopmayan rakipler bizi zorluyor ve bu yüzden hem pozisyon veriyor hem de gol yiyoruz diye düşünemiyor. Buna çok şaşırıyorum.

Buarada Rhodolfo bir Burdisso değil beyler. Ama yine de riskli bir transfer. Gelip efsane de olabilir, Chedjou gibi beklentilerin altında da kalabilir.

Heralde Chedjou kadar oynar.Chedjou alışamadı bize.Ha Chedjou kalacaksa gelmesin.

Mancini'nin kalıp kalmayacagı belli degil.Umarım böyle bir hamle yapmayız.

Mancini transfer fln yapmamali. Adam devre arasi Ambra ve Dany'i gonderdi yerlerine Hayro ve Burdisso geldi adamlar neredeyse hic forma giymediler. Bu adamda kazma gibi ama insallah yanilirim.

Allah böyle yönetimid.. ne diyeyim. Fazlasını söylersem ceza alırım.

Burdissodan ders almayanlar devam ediyor. Çıldıracam ya. Astori gibi adamı alamadınız.

Boşta Alex dururken neden Rhodolfo diyorsunuz ama yönetim Alex için mutlaka bir girişimde bulunmuştur ve olumsuz sonuç almıştır. Çünkü boşta bir Alex'in tek talibi değilizdir. Milan'ın ilgilendiğini zaten biliyoruz ve Napoli, Inter, Fiorentina, Tottenham, Monaco gibi takımlara da uygun bir oyuncu. Bu tarz takımların da devrede olabileceğini düşünürsek Alex'in bütün teklifleri elinin tersiyle itip koşa koşa Florya'ya geleceğini mi sanıyorsunuz ki?

Rhodolfo'yu izlemedim ama hoca bu kadar çok istiyorsa gelsin madem faydalı olur umarım.

Bu adam iyi mi? Chedjou varken bir riske daha değer mi? Paramızı sokağa atmayalım artık zaten yemişiz kazığı geçmişte bari.zarar etmeyelim,ha iyiyse buyursun gelsin başımızın üstünde yeri olur

C5303 cihazımdan gönderildi

gol atamadıktan sonra yemesek ne farkeder. tek gol silahımız sneijderin çok iyi oynaması lazım yoksa,

seneye 10 tane maçımız 0-0, 10 tanesi 1-1, 10 taneside 1-0 biter. hayırlı olsun :)

Tam bir kazma.. Semih'e Ujfalusi'den sonra adam akilli bir partner bulamadik arkadas. Standart bir yerli oyuncu koysak bu Rhodolfo kazmasi kadar oynar.

Chedjou gitmemisken stoper almak hic dogru degil, düsük fiyat verirler tabiki, biliyorlar bizim göndermemiz gerektigini.

Hani tanımadığım için bir şey demek de istemiyorum ama Mancini'nin tercihlerini daha önce gördük. Avrupa'da stoper kıtlığı mı vardı da bu arkadaşı aldırdı tanıyan bilen birisi anlatsa keşke.

Geri
Üst Alt