ricardo miguel costa

Cevap: # Ricardo Miguel Costa

Wolfsburg'un savunma oyuncusu Ricardo Costa, kısa süre içinde Galatasaray'a imza atacağını açıkladı.

28 yaşındaki savunma oyuncusu Ricardo Costa, Alman basınına yaptığı açıklamada Galatasaray'a transferinin önümüzdeki günlerde tamamlanacağını söyledi.

Cnntürk'ün haberine göre; Portekiz milli takımında da forma giyen Ricardo Costa, "Wolfsburg beni bırakmak istemeyebilir, ama ben Galatasaray forması giyeceğime eminim" dedi.

Bana yine de tam kesin bir transfer söylemiymiş gibi gelmiyor.

Neyse hayırlısı olsun, ne diyelim. Eğer alındıysa vardır bir hikmeti.

ok sagol,bence daha isimini duyulmus bir adam gelcek ,ayrica dun aslanyureklilerde halil gelecek deniliyordu ,ben sercan icin sezgin nin dedigi gibi bir iki gun konusulacak yoksa hemmen halil alinacak.fena olmaz bu strateji degilme.

daha bonservisin ne olduğu belli değil..

ok sagol,bence daha isimini duyulmus bir adam gelcek ,ayrica dun aslanyureklilerde halil gelecek deniliyordu ,ben sercan icin sezgin nin dedigi gibi bir iki gun konusulacak yoksa hemmen halil alinacak.fena olmaz bu strateji degilme.

Halil malil gelmeyecek uydurmayın

Bu adamın ismini gördükçe aklıma Alessandro Costacurta geliyor : )

oha konu firlamis ya

neler konustunuz son 30 sayfada :D

Ayrica bu portekizler onceden cok sert oluyorlardi ,simdi biraz duzeldi ,bruno alves pepe,meira ,costa ,yeni nesil portekiz.

Adnan Polat ve yönetimi giderse yeni bir Özhan Canaydın dönemine herkes hazırlıklı olsun. Çünkü Liseliler savaşı kazanmış olacak.

Ağzından yel alsın ya.Tarihin en kötü başkanı,uzak dursun.En rezil transferleri yapan başkan.Bu camia Özhan canaydın'ı kaldıramaz artık.

Canaydın falan gelmesin adam gider İnamoto, Carrusca gibi adamları transfer eder :D

Geri
Üst Alt