ricardo miguel costa

Cevap: # Ricardo Miguel Costa

Yorumlara baktım da bu Costa'da da bi kasaplık var galiba :D

ben hala inanmiyorum costanin gelecegine arkadaslar , bence bu bir yemdir , medya toplu halde cakilacak gibime geliyor.

Haldun abimiz yine bize agizimisi acikta birakacak bi futbolcu getirecek :D

banada öyle geliyo renkdaş.

Adam 40 yere anlatmis Galatasaray'a gidicem falan diye hala inanmayanlar var, egzotik dogrusu. Cok acayiplik olmasa gelecek Ricardo renkdas.

iyi işte gülizarı alexi samiyende parçalar. çiğ çiğ yer. ben her zaman diyorum kasap oyuncular bu ligte en iyi defans oyuncularıdır diye. sinirli bir yapısı var.

birkaç görüntüsünü gördüm de. korktum valla. meira gibi şairimsi bakmıyor.

bam güm dalacan bu ligte. Anadolu takımları az mı dalıyo. sen de dalıcan. beşiktaş nasıl en az gol yedi sanki.

nasıl bi yemdir ki bu futbolcuda olayın içinde açıklamalarıyla???

yani 007haldun futbolcuyu bunun içinde mi ikna etmiş:D

iyi işte gülizarı alexi samiyende parçalar. çiğ çiğ yer. ben her zaman diyorum kasap oyuncular bu ligte en iyi defans oyuncularıdır diye. sinirli bir yapısı var.

birkaç görüntüsünü gördüm de. korktum valla. meira gibi şairimsi bakmıyor.

bam güm dalacan bu ligte. Anadolu takımları az mı dalıyo. sen de dalıcan. beşiktaş nasıl en az gol yedi sanki.

Ali Turan'da gelmeli o zaman o zaten kasapın en önde bayrak taşıyanı :D

adama sormus olabilirler renkdas , ama icimde bi his diyorki bu adam bize gelmeyecek .

belki´de gelir o zaman hayirli ugurlu olsun derim , bana tam bi kapali kutu gibi geliyor pek kanim isinmadi :D

yanlız heryerde bu haber var.. demek ki başkası gelecek:D

Herkesin önünde bir Meira örneği olunca Costa'ya kimse ısınamadı. Açıkçası bende tedirginim bu konuda.

ben hala inanmiyorum costanin gelecegine arkadaslar , bence bu bir yemdir , medya toplu halde cakilacak gibime geliyor.

Haldun abimiz yine bize agizimisi acikta birakacak bi futbolcu getirecek :D

Tam bunu yazmaya girmiştim.Bence Haldun Üstünel feyk atıyor,yine sağ gösterip sol vuracak.Demedi demeyin.

Costa Yem Naldo gelcek :D

nasıl bi yemdir ki bu futbolcuda olayın içinde açıklamalarıyla???

yani 007haldun futbolcuyu bunun içinde mi ikna etmiş:D

Yem atmak için çok iyi bir futbolcu işte,;)adam gelmek istediğini söylemiş,bizimkiler de teklif götürmüş.Bundan iyi feyk mi olur?

Ali Turan'da gelmeli o zaman o zaten kasapın en önde bayrak taşıyanı :D

gelsin valla. ya süper ligte organize gol mu atıyorlar bize. hayır. ee o halde biz nasıl goller yiyoruz? anlatayım.

öncellikle zaten orta sahada tutulamayan toplar, rakiplerin ayağına gelince, bakıyorlar servet ve diğeri önde atıver arkaya. servet fuleli olsa da kısa alanda

çabuk hızlanabilen biri değil. ee zaten kaleci eevlere şenlik. forvet topla buluşuyor ve gol. hele antalyada yenilen goller ve ertesi hafta gençlerbirliğine istanbul'da verilen pozisyonlar tam bir komedi.

herifler korner kullanıyor. top bizim defanstan dönüyor.rakip takımın herhangi bir futbolcusuna geliyor. bammmm diye dikiveriyor topu kaleye doğru. bunu gören bizim savunma yakantop oynarcasına ileri fırlıyor. tabii bu arada bizim takımın adamları her yerde. sözde çizgi defans yapıyorlar. sonra top orhan veya kahe'ye geliyor. adamlar kendileri bile inanamyorlar böyle pozisyona bu kadar kolay girdiklerine. eee zaten kalede 4-1 lik malorca fatihi duruyor. dürtseler top gidiyor ve gol oluyor.

yani kısaca rakipler bize ara toplar, duvar pasları veya kanat ortalarıyla enfes kafa golleri filan atmıyorlar. hepsi duruş ve pozisyon alma hatası. tabi mantıksal olarak bir maçta gol var ise mutlaka hata vardır. ama Gs defansının yaptığı hata değil resmen bilerek isteyerek gol yemek. O yüzden kasap futbolcular CİMBOM'DA çoookk iş yapar.Çünkü kasap futbolcu forveti yer ,parçalar,ıssırır. yani toptan kaçmaz, rakipten kaçmaz. rakip ondan kaçar.

ama meira ,servet,balta,güngör öyle mi. yaw ye bitir şu forvetleri. hepsi sakatlıktan korkuyor. Ama emre aşık öyle mi . tam bir stoper. boşver görürse görsün sarı kart. önemli olan rakibe sert olduğun izlenimini vermek.

İyide ricardo costa geriden oyun kurabilen stopermi? bence hayır! Aradığımız adam costa değil costa servet tipinde bir stoper...Meira yerine servet satılsaydı yanına costa cuk otururdu! meira & ricardo costa

Devre arasında yem olarak atılabilecek bir futbolcu değil

Ricardo Costa. Belki başka bir transfer sezonu olsa neyse ama..

Haldun Üstünel çok iyi transferler yapabilir, yaptı da

ama gidip Pepe'yi getirecek hali yok.

Ne de olsa sezon arası.

Devre arasında bu ölçüde transfer olur arkadaşlar..

Geri
Üst Alt