ricardo miguel costa

Cevap: # Ricardo Miguel Costa

sezon öncesi

DHA govou resmen Galatasaray'da

1 gün sonra DHA govou Galatasaray'i istemiyor

ayni günün gecesi Keita Galatasaray'da

Kendisine basarilar, bize de iyi bir stoper diliyoruz.
image.php

Bugunku Marquez duamı etmek istedim:)

Marquez gelsin....

Sporx'te Galatasaray'a büyük şok diye haber yapmışlar.Güya elimizden kaçırmışız.Ama bilmiyorlarki Haldun Üstünel isterse her türlü alır ...

Hayri atıyorum şimdi Marquez gelse sen agırsın diye kabul etmeyecek misin takıma istemeyecek misin?

Bana sorarlarsa "Agir biraz ya" diycem. :D

Frank de Boer de oyleydi ha hatirlatayim. Kimse bizde oynadigi gibi oynamasini beklemiyordu. Hatta o kadar agir oldugunu bilen yoktu. Ben Marquez'i bir macta izledim bu sene. Inanilmaz agirdi, arkasina donene kadar adam kaleye gitmisti. Yani iyi defans tabi, ama Servet'in yanina konursa sonuclar aci olur. Marquez - Emre Gungor ikilisi devlet gibi defans olur.

Bana sorarlarsa "Agir biraz ya" diycem. :D

Frank de Boer de oyleydi ha hatirlatayim. Kimse bizde oynadigi gibi oynamasini beklemiyordu. Hatta o kadar agir oldugunu bilen yoktu. Ben Marquez'i bir macta izledim bu sene. Inanilmaz agirdi, arkasina donene kadar adam kaleye gitmisti. Yani iyi defans tabi, ama Servet'in yanina konursa sonuclar aci olur. Marquez - Emre Gungor ikilisi devlet gibi defans olur.

Zaten varsayım üzerine konusuyoruz ama acayip paslar atıyor defanstan onu da es geçme Hayri .Tıpkı Popescu gibi bana onu hatırlatıyor.

sporx sitesi kendi kendine transfer etti costayı.şimdide kendi kendine Galatasaray a şok.costa valenciaya gitti diye haber yapıyor.Resmi sitede yazmadan inanmayalım çıkan haberlere.geçen yazda govuo için aynı haberi yapmışlardı.sonrada Galatasaraya şok Govuo gelmiyor vs diye haber yaptılar.Sonradan öğrenildiki Galatasaray Govuo yu değil Keitayı transfer ediyor.şu dha haberleri sporx sitesine inanmayalım.hala öğrenemedik mi? basında çıkan isimler aksine herzaman farklı bir isim takıma dahil oluyor.

hadi haldun baba bi göriyim seni bir bakmissin costa yerine friedrich i almisiz süper olur

Alman Stoper lazım bu takıma.Yanına da Bir İtalyan fena gitmez.

Sanki Haldun Üstünel'in B planı yok :D belkide A planı Costa bile değildi,çünkü 007'den kurtulan oyuncu yok.

Kimse istemiyordu zaten adamı forumda iyi oldu bi bakıma gelmemesi.

V\Costa'yi almismiydik ki, bize sok olsun. :D Aslinda kendilerine bu SOK. Haberi emin sekilde veren sayin medyamizdi. Galatasaray'dan hic bir aciklama yoktu, hatta yalanlandi yoneticimiz tarafindan.

Zaten varsayım üzerine konusuyoruz ama acayip paslar atıyor defanstan onu da es geçme Hayri .Tıpkı Popescu gibi bana onu hatırlatıyor.

Ama Popescu'nun yanında savaşcı ve ona göre daha seri, hamleli, kesici bir Bülent, bir Capone vardı.

Eğer Popescu Servet gibi bir oyuncuyla yanyana oynamış olsaydı belki ne müzemizde UEFA kupası olacaktı, ne de dilimizde "popescu tarzı stoper" sözü.

Servet-Marquez ikilisi bu yönden belki sıkıntı yaratabilir ama ben yine de marquez'e hayır diyemem. :)

Alman Stoper lazım bu takıma.Yanına da Bir İtalyan fena gitmez.

Stopere, ön liberoya ve forvete insan azmanı 3 tane Afrika kökenli adam almak lazım. Kömür karası, Hulk Hogan vucutlu 3 zenci. Fransa'da kilo hesabı satacaklar yakında :D Psikolojikman 1-0 onde baslarız maclara :D

Geri
Üst Alt