ricardo miguel costa

Cevap: # Ricardo Miguel Costa

Iyi adamdir iyi, Valencia'da ilgileniyordu.

costa_4_345x468.jpg
Bu adam iş yapar:D

İnönüdeki maçta ilk 11 de başlamıştı 5 numaralı formayı giyiyordu o zaman ilk kez izleme fırsatım oldu aklımda kalan iyi bi stoper olduğu

Galatasaray'da özellikle yerli transferde en yetkili isim olarak görüşmeleri sürdüren Adnan Sezgin turkspor.net'in her üç futbolcu konusundaki son durumu sorması üzerine şu özel açıklamayı yaptı..

" Volkan Şen ile anlaştımız haberi tamamen yalan.. Böyle bir anlaşma yok.. Ricardo Costa listemizde olan bir futbolcu ancak bitmiş bir transfer yok.. önceden ilgilendiğimiz bir futbolcuydu, transferi konusunda ciddi bir görüşme yapılmadı. Lincoln takası gündeme gelmedi.. Sercan Yıldırım konusunda ise bir kaç gün daha bekleyin.. "

turkspor.net özel..

Bundesliga izliyorsanız bu adamın iyi bir futbolcu olmadığını bilirsiniz... Vasat altı bir futbolcu, bizim defans'a fark yaratacak adam lazım...

bu ne yahu üstte lincoln takası diye haber yapıyorlar altta adnan sezginin ağzından yalanlıyorlar..yine tek kaynak gs.org onun dışındakilere yeniden kapattım kendimi...gerçi gs.org daha alparslanla ilgili açıklama bile yapmadı ya neyse..

Arkadaşlar Almanyada yaşayan ve futbolu yakından takip eden bir Hamburg taraftarı olan kuzenime bu adamı sordum :) Bana Alman medyasında da Costa'nın Galatasarayla anlaştığını yazdıklarını söyledi. Oyuncunun stilini ise ilginç olacak ama Lugano ya benzetti :D En iyi özellikleri olarak gole yakın bir defans oyuncusu olduğunu ve kolay adam geçirmeyen bir defans olduğunu söyledi. Mücadeleci biriymiş. Negatif Özellikleriyse çabuk parlayabiliyormuş, kart görmeye yatkın bir futbolcuymuş. Ayrıca çok süratli olmasada yinede Servet ve Gökhan Zandan daha hızlıymış :) Valla bana söylenilenler bunlar

Ajanslara son dakika haberi olarak düşmeye başladı.Henüz yetkili bir ağızdan açıklama yok gayri resmide olsa.Hayırlısı olur inşallah.

Bundesliga izliyorsanız bu adamın iyi bir futbolcu olmadığını bilirsiniz... Vasat altı bir futbolcu, bizim defans'a fark yaratacak adam lazım...

Devre arasında makul fiyata fark yaratacak oyuncuyu nerden bulacaksın ?sorması ayıp:evilsmile:

Devre arasında makul fiyata fark yaratacak oyuncuyu nerden bulacaksın ?sorması ayıp:evilsmile:

Birşey demedim kaptan. Sadece vasat altı dedim ve bize başka tür futbolcuların lazım olduğunu belirttim... :o Tabi istedikten sonra bulunur o ayrı...

Devre arası transferinden neden bu kadar beklentiye giriyorsunuz anlamıyorum?

Terry mi istiyonuz Pique mi seçin getireyim.

Eğer ki yönetimin teklifi tutarsa en iyi işi yapmış olurlar, Bikere lincolnden kurtuluyosun,defansa takviye yapmak zorundasın ve bunu bedavaya yapıyorsun,Defansa harcayacağın parayı başka bir bölgenin transferine aktarabiliyorsun.

Ve bunun üstüne sezon sonu Ali Turan'da gelirse defans gayet alternatifli olacak. Gökhan Zan iyi bir yedek olacak,Emre Güngör'den kurtulacaksın. Emre aşık görevini yerine getirir fakat son senesi büyük ihtimal..

Daha ne olsun.

Wolfsburg'un bir çok maçını izledim ama bu adam hiç dikkatimi çekmedi :o Meira gibi çıkmasında

Meira gibi çıkması muhtemel...ama iyimser olmakta gerekir...Meira iyi para etti...:)

COSTAYI takas yolunlan aliyoruz!lincoln canavarini veriyoruz Costayi aliyoruz-PARASIZ!:)

Lugano ile alakasi yok. Sen bana Lugano'ya benzer bir alabilecek adam bul, o zaman harikasin :D

Geri
Üst Alt