ricardo miguel costa

Cevap: # Ricardo Miguel Costa

Bakın beyler.Açık konuşuyorum.Bu costa varya costa,bu takımda tutar:D

Costa iyidir iyi diyorum. Ama Lugano'yu istiyorum.

Costa gelirse bidaha girmem foruma felan.Metzelder diyorum gelecek diyorum en geç 4 gün sonra burdaaaaaa

Bu saate kadar yalanlama gelmediğine göre sanırım haber doğru ve son pürüzler gideriliyor. Tabi medyaya bir yemde olabilir ki umarım öyledir. Juan'ı beklerken bunun gelmesi hayal kırıklığına yol açar.

Costa gelirse Avrupa Ligi'nde oynucak mı ?

Defans'a bir Türk oyuncu daha alinacak, A.Demir diyerek geciyorum.

Costa gelirse bidaha girmem foruma felan.Metzelder diyorum gelecek diyorum en geç 4 gün sonra burdaaaaaa

Costa,Metzelder'den daha çok iş yapar.İsimlere bakmayın.Hep bundan kaybediyoruz zaten.Meira'da yıldızdı,güvendik,hüsran oldu.Metzelder ağır oyuncu.Servet'le beraber çok ağır defansımız olur

Costa,Metzelder'den daha çok iş yapar.İsimlere bakmayın.Hep bundan kaybediyoruz zaten.Meira'da yıldızdı,güvendik,hüsran oldu.Metzelder ağır oyuncu.Servet'le beraber çok ağır defansımız olur

İsimler mi ? Stoper alırken isime bakanı Allah carpar valla.Daha düne kadar Vidic i kimbilirdi ?

Ben Metzelder derken kafamdaki oyun yapısına en uygun adamın o oldugunu dusundugum ıcın ve kaynaktan dolayı söledım arkadasım.Costa'nın ismine bakıp yorum yapmam ben.Ben sana Costa'nın neyını anlatıyım adam klasık stoper artısı yok fazlası da yok

Geri
Üst Alt