ricardo miguel costa

Cevap: # Ricardo Miguel Costa

İsimler mi ? Stoper alırken isime bakanı Allah carpar valla.Daha düne kadar Vidic i kimbilirdi ?

Ben Metzelder derken kafamdaki oyun yapısına en uygun adamın o oldugunu dusundugum ıcın ve kaynaktan dolayı söledım arkadasım.Costa'nın ismine bakıp yorum yapmam ben.Ben sana Costa'nın neyını anlatıyım adam klasık stoper artısı yok fazlası da yok

ne metzelderi? metzelder ancak kağnı olarak tarla sürmek için kullanılır.Şu kafandaki ne oluyo bikere? teknik adam mısın?

İsimler mi ? Stoper alırken isime bakanı Allah carpar valla.Daha düne kadar Vidic i kimbilirdi ?

Ben Metzelder derken kafamdaki oyun yapısına en uygun adamın o oldugunu dusundugum ıcın ve kaynaktan dolayı söledım arkadasım.Costa'nın ismine bakıp yorum yapmam ben.Ben sana Costa'nın neyını anlatıyım adam klasık stoper artısı yok fazlası da yok

Klasik stoper ne ki? Ricardo Costa bana göre uygun bir isim. Kısa ve çabuk. Top yapmasa da olur. Van Buyten'i, Senderos'u, Metzelder'i isteyenlerin Ricardo Costa'yı beğenmemesini anlıyorum. Futbolu bilmiyorlar çünkü.

yok kompanymis yok juan grygera kaladzemis hic kimsenin bilmedigi biri geldi iste duyumcular nerde

Servet'i göklere cıkartıyosunuz ama arkadaşım Metzelder'imi kınıyosunuz simdi.

Perhize bak ne güzelmiş

serveti göğe çıkaran kim? servet bu takımın en zararlı oyuncusudur. Tam bir cengaver düşüncesi yerleştirildi medya tarafından taraftarın beynine. ama aslında tam bir fiyasko!

Klasik stoper ne ki? Ricardo Costa bana göre uygun bir isim. Kısa ve çabuk. Top yapmasa da olur. Van Buyten'i, Senderos'u, Metzelder'i isteyenlerin Ricardo Costa'yı beğenmemesini anlıyorum. Futbolu bilmiyorlar çünkü.

Bak simdi benim bitlerimi kanlandırdın arkadaşım.Futbolu bilmiyoruz sen bana öğretirmisin lütfen ?

Bana kısa boylu olan stoperin ne gibi özellıklerı olabılecegını ve kısa boylu bi kaç tane günümüz futbolcusunda ornek verirsen o engin bılgıleerınden yararlanmıs olurum

Kısa boylu hızlı stoper diyor adama bak :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Senin futbol bilgin simetri hastalıgından kaynaklanıyor olmasın sakın :D:D:D:D:D

Bır uzun bır kısa dıyor adama bakkkkkk:D:D:D:D:

Bakkaldan malbro almıyoruz arkadasım futbolcu alıyoruz futbolcu.

Cannavaro size ne kadar sempatık gelmıs öle.

Kac yılında oynanıyordu o futbol senın haberın var mı bre yoldaş.

Adama bak bu sistemde stoperın topu oyuna sokmasına gerek yok diyorr aglıcam gulmekten .haklısın arkadasımm sen direk olayı cözdun zaten :D:D:D:D:D:D

Murat tartar,Denizde kantar diye 4'lük var bilirmisin

Ne Metzelder'i adam Gökhan Zan'ın bir üst modeli :D

Bu adamın oyun kurma yeteneği nasıl? Geriden oyunu kurabiliyor mu?

Bence bu adam yerine Ali Turan'ı transfer edelim daha iyi.

serveti göğe çıkaran kim? servet bu takımın en zararlı oyuncusudur. Tam bir cengaver düşüncesi yerleştirildi medya tarafından taraftarın beynine. ama aslında tam bir fiyasko!

Bak burda senınle aynı kanıdayız bana göre de fiyasko hemde en önde gideni.

Ama o servet'i bide onunde 2 tane iyi bir ön liberoyla gör derim.

Servet fizik olarak eksilerini artıya cevırmeyı ogrendı hatlar arasındaki bosluktan dolayı tekrar eski Servet'e dondu.

Yani karlar eridi Servet rengini gösterdi

Geri
Üst Alt