- 4 Temmuz 2009
- 10.571
- 1
- 1.363
Cevap: # Ricardo Quaresma
tüpçü Quaresma için pazartesi İtalyaya gidicekmiş kaynak Ntvspor
tüpçü Quaresma için pazartesi İtalyaya gidicekmiş kaynak Ntvspor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sır alex gibi büyük bir hoca quaresmayı göremedimide takıma almadı.biliyor sorunlu oyuncu olduğunu.takımın huzurunu bozacağını niye alsın
Benim bildiğim Alex Ferguson esasında Quaresma'yı istemişti.Quaresma için çok fazla istedi Lizbon,Ronaldo'nunkinden çok daha fazla para.20 milyon € mesela.Ronaldo'yu da 10 milyon € civarında aldılar galiba.Manchester'da bu kadar genç oyuncuya bu kadar para fazla deyip almamış.Benim duyduğum böyleydi.Ayrıca Lizbon'un o zamanki hocaları Quaresma'nın Ronaldo'dan çok daha yetenekli olduğunu söylerler.
Yazıştır... Alsa alsa Zapo gibi Sivok gibi fiyasko birini daha alır gelir.
tüpçüde para çoook ama ben Mustafa Denizlini Quaresmayı istiycegini sanmıyorum böyle disiplinsiz oyuncuları istemez Denizli
Benim bildiğim alex ferguson esasında quaresma yı istemişti.Quaresmaya çok fazla istedi lizbon ronaldonunkinden çok daha fazla para 20 milyon euro mesela... Ronaldoyu 10 milyon euro civarında aldılar galiba.Menchister da bu kadar genç oyuncuya bu kadar para fazla deyip almamış...Benim duyduğum böyledi.Ayrıca lizbonun o zamanki hocaları quaresmanın ronaldodan çok daha yetenekli olduğunu söylerler...
Quaresma Bjkye gidebilir arkadaşlar adamlar şampiyonlar liginde oynuyor ciddi bir kaynak alıcaklak + sponsor gelsin Ricardo Bjkye lige zevk gelirzaten Bjk Quaresmayı alırsa Haldun Vander Vaart,Deco ayarında birini alır Quaresmayı gölgede bırakır
Acik konusmak gerekirse Quaresma ilk anda daha büyük bir futbolcu gibi gözüküyor.Ama faydaya baktigimda Deco bir takim icin daha faydali bir futbolcu..
Quaresma göz zevki...Ama Deco´nun sagladigi faydayi Quaresma saglamaz.
Mevkileri degisik olsa da.
adamın değerinin 20 milyon € gibi paralar söyleniyor kimse vermez veremez bu kadar parayı...
ayrıca son 2 senede ne yaptı quaresma hangi maça damgasını vurdu???
Abi bunu yapma bari,yok artık yani...
Quaresma gelse onu bile beğenmeyecek hale geldik...
adamın değerinin 20 milyon € gibi paralar söyleniyor kimse vermez veremez bu kadar parayı...
ayrıca son 2 senede ne yaptı quaresma hangi maça damgasını vurdu???