# Ricardo Quaresma

Cevap: # Ricardo Quaresma

Disiplin açısından çok kötü bir oyuncu Galatasaray yönetimi taraftar olarak biz çekemeyiz bu futbolcuyu çok kaprisli Lincoln ü mumla ararız kalitesine futbolculuğuna sözüm yok ama gelmesini ne kadar istiyosam gelmemesini de o kadar istiyorum.

Gerçekten de o kadar disiplinsiz bir oyuncuysa gelmesini istemem. Ben de kesin gelecekmiş gibi konuştum :D . O da sabırsız bizi bekliyodu :D

Gerçekten de o kadar disiplinsiz bir oyuncuysa gelmesini istemem. Ben de kesin gelecekmiş gibi konuştum :D . O da sabırsız bizi bekliyodu :D

1 saatte bu duruma geldik görüyormusunuz?Quaresma´nin da olumsuz yanlarini bulduk ve gelmesini istemiyoruz demeye basladik:D

Rijkaard ne starlarla, kaprisli, sorunlu yildizlarla bas etti 5 sene..Hic merak etmeyin..Ama Quaresma imkansiz artik..Inanamam

Qearesmanın gelmesini istemeyen başka takımı tutuyor yada futboldan anlamıyordur.

ama cok yüksek şimdi bütün transfer bütcesini ona nasıl veririz kaldıki öle bir bütce varmı o bile belli degil yani korkum sadece servetten gelen parayla tranfer bütcesi cıkarmaları.

yani elde 2 yada 3 milyon € + serveten 8 milyon € = 10-13 milyon € arası bi bütce ama inşallah böyle degildirde 20-25 arsı bi paraya transferleri yaparlar, gereken adamları alırız.

1 oyuncuyla olacak iş deil defans+ortasaha+forvet lazım.

İçime doğuyor yarın da Flaş Flaş Flaş Obafemi Martins GALATASARAY'DA diye haber çıkacak:D:D

Bugün bi gazete de okudum Rijkaard Cisse'yi sorunlu olduğu için istemedi diye,öyleyse Quaresma'yı hiç istemez..Bu arada Quaresma Barca'ya geldiğinde Barca'nın başında kim vardı

Her sene bu oyuncunun dedikodusu çıkıyor. Bence alamayız, bütçeyi aşar.

Gelmesi riskli çok disiplsinsiz bir oyuncu zaten alabileceğimizi de sanmıyorum.

vakit geçtikçe spor siteleri çıtayı her gün yükseltiyor.yarın öbür gün villa yı yazsalar şaşırmayın

Imkansiz degil Quaresma. Skysport'ta Genoa onu 10M vermeye hazir oldugu soyleniyordu.

Hatta Genoa baskani açiklamisti bir ay önce Crespo'yu ve Quaresmayi bitirmeye çalisiyoruz diye, Crespo 9M RQ7 10M Euro. Ama bu 1 ay önceydi ve hala bitirememisler transferi. belki....

Yillik maliyetini karsilarsak gelebilir.

https://www.fifa.com/worldfootball/clubfootball/news/newsid=1062504.html

*jeton dustu

Geri
Üst Alt