# Ricardo Quaresma

Cevap: # Ricardo Quaresma

ayağını kırmayı bırak, iki hareket yapsın rakip takımın teknik direktörleri üstüne yürümeye kalkarlar :D

ee nerden bilsin çocuk burda hareket yapmanın yasak olduğunu :D

Sisteme uygun bir oyuncu ama istemiyorum ...

Yok ya o kadarda degil. Tabii ilk tercihim Gio ama bu herifte iyidir ya. Ben senin gibi düsünmüyorum.

Yok ya o kadarda degil. Tabii ilk tercihim Gio ama bu herifte iyidir ya. Ben senin gibi düsünmüyorum.

Chelsea ve İnter'de adam olmamış bizde mi adam olacak :o biraz zor gibi,benim tercihimde Gio ile Babel olması yönünde ama Quaresma gelirsede üzülecek degiliz heralde :)

Ilk tercihlerimiz aynida 2. tercihlerimiz farkli Canerim :)

Ruud uda cok istiyordum ama olmayacak galiba. Sahi Ruud ne oldu ya bi haber varmi?

Porto da ise şahane maçlar çıkarmış bir adam;)Dediğiniz kadar da değil hani:)

Quaresma 10 maç oynasa yeter bize. 6 derby maçı, 4 de avrupa kupası. Parasını çıkarır kesin.

Ben isterim quaresmayi ama iste inanamiyor insan. Yinede umut etmek güzel sey :)

Sorun parada kardes. Gerci bi ara sponsora ödettirilecek felan deniyordu. Neden olmasin degilmi? :)

Sorunun parada olduğu elbette belli. Ama yok efendim imkansızmış, yok Türkiyeye gelirmiymiş v.s. birçok yorum var. ben bu parasızlığa rağmen 10 mio euronun üzerinde bonservisle 1 futbolcunun transfer edileceğine inanıyorum. İnşallah deyip bekliyorum.

Bende iyi bir transfer bekliyorum. Zaten bonservissizleri aliyolar. Parayi iyi bir oyuncu icin kullanacaklar gibime geliyor.

Ilk tercihlerimiz aynida 2. tercihlerimiz farkli Canerim :)

Ruud uda cok istiyordum ama olmayacak galiba. Sahi Ruud ne oldu ya bi haber varmi?

transfermarkt'ta ruud'un gerçekçilik yüzdesi %13'e çıkmış, daha önce kaçtı hatırlamıyorum ama %10'un altındaydı :D

ayrıca leo'yu da hala %83 gösteriyorlar neredeyse ufukla aynı :D

mourinho takımda kalırsa quaresmada kalır , mourinho giderse belki kiralık gelebilir o da biraz zor

Geri
Üst Alt