# Ricardo Quaresma

Cevap: # Ricardo Quaresma

%13 e mi cikmis vay be :)

Kiralik gelmesin, satin alalim. Bonservisi bizde olsun.

İçimden bir ses babel,santos derken quaresma nın gelecegini söylüyor.Tabi bunun için dünya çapında bir sponsor lazım bize.

Ilk tercihlerimiz aynida 2. tercihlerimiz farkli Canerim :)

Ruud uda cok istiyordum ama olmayacak galiba. Sahi Ruud ne oldu ya bi haber varmi?

o bize gelmeyecek o iş yattı yöneticiler görüştü benim bildiğim ama sonra sakatlık sorunu yüzünden yattı yöneticiler oliviera yı getirecek bu sene oliviera olmazsa onunda alternatifi var ama onu bilmiyorum yöneticiler bu sene çok nokta transferler yapacak büyük bir isim bu sene galatasarayımızda ;)

son yılların en büyük bombası olur sırf bu adamı izlemek için konbine alanlar olur

İçimden bir ses babel,santos derken quaresma nın gelecegini söylüyor.Tabi bunun için dünya çapında bir sponsor lazım bize.

Yabancı kontenjanı sorunu 1 daha defans oyuncusu alıcaz bu 2 dediklerini alırsak baros kewell nerde oynucak büyük ihtimal kewell yedek kalıcak 4 lü forvet mi kurucaz:D

hayyt :D

neler duyuyorum.

kewell yedek falan oturmayacak.

değil quaresma ronaldinho gelse kewell ve baros yedek oturtulmaz :D

ayrıca Ardayı hep orta sahanın maestrosu olarak hayal ediyorum.

----------baros----------

----kewell-----quaresma--

--------------------------

-------arda--linderoth-----

----------topal-----------

böyle mi :D

Vallah baska bir forumda duyudm, Italyanlar da diyormus ,ama bence imkansiz, cok pahali adam bu OLMAZ

babel quaresma huntelaar derken valla haftalar geçti... bende çok umutluydum acaba gelirler mi diodum ama ses seda olmaması benim umudumu iyice kırdı...

İtalyan La 7 spor kanalının haberine göre Galatasarayımız Servetten gelecek parayla transfer kaynağı olusturarak,dün 2 aydır peşinde oldugumuz oyuncunun transferi için İtalya’ya gitmişler. Quaresmayla yıllık 2.8 milyon ve klübüyle de 11 milyon euroya anlasmısız.

Lincolnün kampa gelmediğini ve ağır para cezasıyla birlikte kadro dısı kalacağını da habererinde söylemiş

Böyle bir haber var ama bilmiyorum doğrulunu

Ya beyler bu konuyu da kapatin, INTER satmiyormus,bir sans daha verilcekmis!

YANI BUNDANDA kurtulduk

Ya biz imi alcaz yaaaaaaaa

ah bu arada kaynak: INTERNAZIONALE.FR (Fransada yasayan Interli ler icin )!

Geri
Üst Alt