# Ricardo Quaresma

Cevap: # Ricardo Quaresma

Turkspor.net haberi:

"Yoksa işin en kolayı, G.SARAY'DA QUARİZMA SESLERİ.. OWEN G.SARAY KAPISINDA.. G.SARAY'IN OLİVEİRA AŞKI YENİDEN ALEVLENDİ.. SARI KIRMIZILILAR LYON'UN İKİ YILDIZINA TALİP.. NİSTELROOY YALVARIYOR.. gibi haberler vererek sizleri kandırmak.."

Evet.Bizi gaza getirecekler sonra da transfer olmayınca taraftar akıllarınca yönetime kızacak.

Turkspor.net haberi:

"Yoksa işin en kolayı, G.SARAY'DA QUARİZMA SESLERİ.. OWEN G.SARAY KAPISINDA.. G.SARAY'IN OLİVEİRA AŞKI YENİDEN ALEVLENDİ.. SARI KIRMIZILILAR LYON'UN İKİ YILDIZINA TALİP.. NİSTELROOY YALVARIYOR.. gibi haberler vererek sizleri kandırmak.."

Dogru Turkspor'un hakkini yemeyelim cok saglam haber yapiyorlar. Piyasadaki bütün siyahi futbolculari bize transfer ederler. Sonra Senderos'u getirirler. Oliviera geldi diye yemin billah ederler, ama asla balon haber vererek bizi kandirmazlar. Onu ancak yalan ve sazan medyasi yapar.. Su siteyi biri cökertse de kurtulsak seviyesizlerden!

Arkadaslar quaresma, babel, huntelaar, nistelrooy...cok abartmiyomuyuz?! Bu isimlerden birini yonetim onayladimi?! Hayir, sadece medyanin uyduruklari..bi benzemayi riberyi geri almaya ugrasmadigimiz kaldi..artik yonetim ya isimleri onaylamasi veya tranferlerimizi aciklamasi lazim..aksi halde cok buyuk hayal kirikligina ugraya biliriz..insallah yaniliyorum

Saygilar

Turkspor.net bugüne kadar hiç yalan yazmadı.. KİMSEYİ KANDIRMAYA ÇALIŞMADI.. Çünkü turkspor.net biliyor ki, başkasını kandırmaya çalışan önce KENDİNİ KANDIRIR..

biz kendimizi hiç kandırmadık.

Oha yok artık.. Adamlar uçtu iyice.. Kendilerine laf sokmaya başladılar.. Bu işin sonu Bakırköy gibi gözüküyor.. :D

Arkadaşlar basında bir sürü kolpa haber dönüyor tabiki ama şuda var mesela bir adamla görüşülüyor duyuma göre medya haber yapıyor sonra gerçekten adamla anlaşılamıyor bizde buna balon haber diyoruz aslında haber balon olmuyor haber doğru ama Transfer balon oluyor belkide :D Mesela bende şu an bir oyuncu ile görüşüldüğünü bilsem bunu burda dile getirmem. Birde bu transferler olmayınca vay efendim yalan söyledin muhabbeti dönecek. O yüzden yöneticiler belli oyuncularla görüşecek kimileri gelmek isteyecek kimileri istemeyecek, bize düşen sabırla beklemektir...

Arkadaşlar basında bir sürü kolpa haber dönüyor tabiki ama şuda var mesela bir adamla görüşülüyor duyuma göre medya haber yapıyor sonra gerçekten adamla anlaşılamıyor bizde buna balon haber diyoruz aslında haber balon olmuyor haber doğru ama Transfer balon oluyor belkide :D Mesela bende şu an bir oyuncu ile görüşüldüğünü bilsem bunu burda dile getirmem. Birde bu transferler olmayınca vay efendim yalan söyledin muhabbeti dönecek. O yüzden yöneticiler belli oyuncularla görüşecek kimileri gelmek isteyecek kimileri istemeyecek, bize düşen sabırla beklemektir...

valla sabır taşına döndük

Ah su Ricardo Quarezma bi gelse varya, aglarim resmen. Sevincten aglarim.

Arkadaslar quaresma, babel, huntelaar, nistelrooy...cok abartmiyomuyuz?! Bu isimlerden birini yonetim onayladimi?! Hayir, sadece medyanin uyduruklari..bi benzemayi riberyi geri almaya ugrasmadigimiz kaldi..artik yonetim ya isimleri onaylamasi veya tranferlerimizi aciklamasi lazim..aksi halde cok buyuk hayal kirikligina ugraya biliriz..insallah yaniliyorum

Saygilar

osman tanburacı ya göre H.Üstünel babel le görüşüldüğünü söylemiş.Diğerlerini bilmiyorum...

Osman Tanburaci'a göre Khizanishvili su an Galatasaray'da oynayacakti. Gökhan Zan geldi ama.

Turkspor.net haberi:

Bu nasıl bir Quaresma yazışıdır kolpa herifler..

gcet45e8a2dd05e64dfa5by.jpg

eger alinirsa azizenin duydugundaki ilk tepkisi boyle olur heralde....

İtalya’nın La 7 Sport kanalında Quaresma Galatasaray’da diye bir haber geçmiş

ne kadar doğru bilemem

İtalyan La 7 spor kanalının haberine göre Galatasarayımız Servetten gelecek parayla transfer kaynağı olusturarak,dün 2 aydır peşinde oldugumuz oyuncunun transferi için İtalya’ya gitmişler. Quaresmayla yıllık 2.8 milyon ve klübüyle de 11 milyon euroya anlasmısız.

Lincolnün kampa gelmediğini ve ağır para cezasıyla birlikte kadro dısı kalacağını da habererinde söylemiş

Ben sabah vermiştim haberi

Millet oturduğu yerden yazıyor inanmayın bunlara. Melih Ş. da aynı böyle oturduğu yerden yazan bir arkadaş gibi.

Doğruysa süper iş.2.8 çok yüksek para değil.

Geri
Üst Alt