# Ricardo Quaresma

Cevap: # Ricardo Quaresma

Millet oturduğu yerden yazıyor inanmayın bunlara. Melih Ş. da aynı böyle oturduğu yerden yazan bir arkadaş gibi.

ben oturduğum yerden yazmıyorum önce bi bak bakalım yada sor doğrumu nerden gördün diye.bidefa bu haber tv kanalında çıktı.gazete değil yani.melih şabanoğlunu tanıyormusun sen.adam senden daha iyi biliyor galatasarayı.oturduğu yerden yazanlar sahtekar duyumculardır

Tartışmaya gerek yok bekleyip göreceğiz.

Ama büyük isimlerefazla takılmasak iyi olur yoksa hayal kırıklığımız çok büyük olabilir.

Salih abi haber tv kanalında çıktı deme çıkmış de.;)..

Haberin dogrulugu bile yok..Melih abi'ninde çok çelişkileri oldu..Schuster isminde çok yogunlaşmışdı..Yöneticilerhariç bir duyumcuya güvenmemek lazım..

ben oturduğum yerden yazmıyorum önce bi bak bakalım yada sor doğrumu nerden gördün diye.bidefa bu haber tv kanalında çıktı.gazete değil yani.melih şabanoğlunu tanıyormusun sen.adam senden daha iyi biliyor galatasarayı.oturduğu yerden yazanlar sahtekar duyumculardır

Sana demek istemedim renkdaş. İtalyan kanalı altyazı geçti diyenleri kastettim,elçiye zeval olmazmış:)

Kusura bakma, senin anladığın mana çıkmış olabilir.

iyiyki bi haberi alıntı diye verdik.tamam kardeşim siz gidin sahte duyumculara bakın

Blog'u olan iyi reyting yaptı..Farkındamısınz herkez blog'unda ciddi haber yapıyor.Hepside yalan çıkıyor.Bloglara pek güvenmeyin..Kullanıcıların dikkatini çekmek için yapıyorlar..Aceto hariç;)

iyiyki bi haberi alıntı diye verdik.tamam kardeşim siz gidin sahte duyumculara bakın

Alıntı yaptığın için lafım sana değildi. Ben facebookda, bloglarda, forumlarda, spor sitelerinde kafasından o geldi bu geldi diyen, resmi olmayan haberlere yazmıştım. Diğer arkadaşlar niye atladı onu da anlamadım.

Benim lafım sana değildi Salih Renkdaş.

seney ŞL'ye katılabilirsek neden olmasın

ama bu sene ütopik geliyor bana

Blog'u olan iyi reyting yaptı..Farkındamısınz herkez blog'unda ciddi haber yapıyor.Hepside yalan çıkıyor.Bloglara pek güvenmeyin..Kullanıcıların dikkatini çekmek için yapıyorlar..Aceto hariç;)

Çok haklısın Emrah renkdaş. Ben sadece bu adamlara itibar edilmesin dedim. MŞ kim yahu? Ona bakarsan fanatikde fotomaçta haber yapanlarla Galatasaray ile yatıp kalkan, yönetici, futbolcu tanıdıkları olan adamlar.

Hem baskasından duydum diyosun hemde sallamıslar dıyınce ustune alınıyosun. Bu ne perhiz ne lahana turşusu !!!

sanki benmi direk söyledim haberi.sabah böyle bi haber çıkmış bende alıntı yaptım.üstüme alınmamın sebebi sanki ben sallamışım gibilerinden yorumlar gelmesi anladınmı?

Çok haklısın Emrah renkdaş. Ben sadece bu adamlara itibar edilmesin dedim. MŞ kim yahu? Ona bakarsan fanatikde fotomaçta haber yapanlarla Galatasaray ile yatıp kalkan, yönetici, futbolcu tanıdıkları olan adamlar.
Ben Melih Şabanoğlu'nun Galatasaray tarafından görevlendirildiğine inanıyorum. Yani iki senedir basında pek çıkmayan, gelince hadi canım onu mu aldık dedirten transferler yapıyoruz. Melih Şabanoğlu ve benzeri kişiler bence kasıtlı olarak bizleri başka isimlere yönlendiriyorlar. Biz ve basın o isimlere yönelirken duyulmak birini alıyoruz. Aslında güzel taktik :D Bu arada benimde blogum var ama transfer haberi yazmadım hiç yani şunu aldık bunu alabiliriz diye. Sadece gündemdeki isimleri gelirse eğer diye yorumlarım :D

Alıntı yaptığın için lafım sana değildi. Ben facebookda, bloglarda, forumlarda, spor sitelerinde kafasından o geldi bu geldi diyen, resmi olmayan haberlere yazmıştım. Diğer arkadaşlar niye atladı onu da anlamadım.

Benim lafım sana değildi Salih Renkdaş.

tamam kardeşim sorun değil

Ben Melih Şabanoğlu'nun Galatasaray tarafından görevlendirildiğine inanıyorum. Yani iki senedir basında pek çıkmayan, gelince hadi canım onu mu aldık dedirten transferler yapıyoruz. Melih Şabanoğlu ve benzeri kişiler bence kasıtlı olarak bizleri başka isimlere yönlendiriyorlar. Biz ve basın o isimlere yönelirken duyulmak birini alıyoruz. Aslında güzel taktik :D Bu arada benimde blogum var ama transfer haberi yazmadım hiç yani şunu aldık bunu alabiliriz diye. Sadece gündemdeki isimleri gelirse eğer diye yorumlarım :D

Dediğin doğruysa eğer bence MŞ 'nin bundan haberi yok:p Haldun Üstünel 'i arıyor, Haldun Rijkaard ile anlaşmak üzere mesela. Haldun Ü. diyor ki Schuster geldi Melih'cim. Doğruyu söylemiyor Haldun Ü. bilerek basına sızmasın diye. Bu sefer MŞ yalancı oluyor belkide:D

Galatasarayımızda transferlerde görüştüğümüz, ilgilendiğimiz, teklif yaptığımız ve anlaşmaya vardığımız oyuncularıda sizlere bildiğimiz kadarıyla yazıyoruz. Olmayan transferleride burada yazarak sizleri doğru bir şekilde bilgilendirmenin amacında olarak haber dizimizin ikinci yazısı sizlerle birlikte..

Gelenler, gelecek olanlar ve görüşülen oyuncuların yanı sıra iptal olan oyuncuların transferleride sizlerle..

Leo Franco

Atletico Madrid'in kalesini yıllardır koruyan Arjantinli kaleci ile sözleşme imzalanmıştır. Oyuncu kesin olarak 1 Temmuz tarihinden itibaren Galatasaray'ımızın oyuncusudur.

Mustafa Sarp

Bursaspor ile sözleşmesi biten oyuncu ile sözleşme imzalanmıştır.

Gökhan Zan

Beşiktaş takımı ile sözleşmesi biten milli oyuncu ile sözleşme imzalanmıştır.

Volkan Şen

Bursaspor takımına Mehmet Güven + 1 milyon euro teklif edilmiş ve olumlu sonuç alınmıştır. Oyuncuyla görüşmeler sürmektedir.

Ediz Bahtiyaroğlu

Oyuncu ve takımı ile görüşmeler sürüyor.

Lucas Neill

Avustralya'lı başarılı defans oyuncusu ile görüşmeler sürüyor. Oyuncunun sözleşmesi 1 Temmuz tarihinden itibaren son buluyor West Ham United takımı ile..

Ryan Babel

Liverpool takımın başarılı kanat oyuncu ile görüşmeler devam ediyor. Ciddi bir şekilde ilgileniyoruz ve Liverpool takımına yapmış olduğumuz 8, 8.5milyon euroluk teklif kabul edilmiş durumda. Oyuncu ile görüşmeler devam ediyor ve şu anda herşey yolunda..

Lucas Biglia

Daha öncedende yazdığımız gibi bu transfer için Lincoln'ün satılması veya sponsor bulunması bekleniyor. Bu sorunlardan herhangi birisi çözüldüğü takdirde Biglia formayı büyük olasılıkla herhangi bir aksilik çıkmadığı takdirde sırtına geçirecektir.

Sebastien Pocognoli

Belçikalı sol kanat oyuncusu ile ciddi bir şekilde ilgileniyoruz. Genç oyuncu için AZ Alkmaar takımına 3.5milyon euro bonservis bedeli teklif ettik. Cevap bekleniyor karşı taraftan. Pocognoli ile yapılan görüşmeler olumlu fakat oyuncunun sözleşmesi şu anda devam ediyor.

Tomas Rosicky

Çek oyuncu ile görüşmelere başlandı. Oyuncunun bonservisi elinde olması ve uzun süren bir sakatlıktan çıkması transfer ihtimalini güçlendiriyor. 29 yaşındaki oyuncunun sözleşmesi 30 Haziran günü sona eriyor. İlgilendiğimiz ve teklif götürdüğümüzde gelen haberler arasında..

Eidur Gudjohnsen

Barcelona takımının 8milyon euro bonservis istemesi nedeniyle zora giren bir transfer. Oyuncu ile görüşmeler olumlu fakat Katalan ekibi bonservisi düşürmediği için zora giren ve iptal olması an meselesi..

Deco

Oyuncunun yıllık 5milyon euroya yakın bir ücret talep etmesi nedeniyle bu transfer iptal oldu.

Dos Santos

Tottenham takımının bonservis bedeli olarak 10 milyon euroya yakın bir para talep etmesi üzerine transfer iptal oldu. Ayrıca genç oyuncu İngiltere'den ayrılmak istemiyor.

Ufuk Ceylan

Manisaspor takımının 3,5-4milyon euro bonservis istemesi sonucu transfer iptal oldu.

İsmail Köybaşı

Prensip anlaşmasına vardığımız Gaziantespor takımı bir başka takımın 5milyon euro + 2 oyuncu önermesi üzerine bizimle olan anlaşmayı unutup oyuncuyu diğer takıma verdi. Oyuncu başka bir takımla sözleşme imzaladı.

Sercan Yıldırım

Bursasporlu genç oyuncu için teklifimizi yapmıştık fakat Bursaspor yönetiminin "SATMIYORUZ" açıklamasından sonra transfer iptal oldu gibi..

Martin Caceres

Barcelona'ın 10 milyon euronun üzerinde bir bonservis istemesi veya sadece kiralamak istemesi bizim ise kiralamaya sıcak bakmayıp satın almak istememizden ötürü transfer iptal oldu. Oyuncununda gelmek istemediği gelen bilgiler arasında.

Zurab Khizanishvili

Gürcü stoper ve takımı ile anlaşmaya varıldı. Fakat transferi duyduğuma göre teknik direktörümüz Rijkaard'a takıldı

alıntı https://fossacimbom.blogspot.com/2009/06/transferde-genel-durum-gelenler.html

sanki hayal gücüyle yazılmış duyumlar

Dediğin doğruysa eğer bence MŞ 'nin bundan haberi yok:p Haldun Üstünel 'i arıyor, Haldun Rijkaard ile anlaşmak üzere mesela. Haldun Ü. diyor ki Schuster geldi Melih'cim. Doğruyu söylemiyor Haldun Ü. bilerek basına sızmasın diye. Bu sefer MŞ yalancı oluyor belkide:D
Benimkisi düşünce ben buna inanıyorum yani :) Çünkü yazılanlar, çizilenler ortada aldıklarımız ortada. Gökhan Zan'ı imza atana kadar kim duymuş Galatasaray'la görüşüyor diye. Halbuki bir ay öncesinden görüşmeye başlamışız adamla. Bu tip Galatasaray'a yakın blog sahipleri Galatasaray'ın çıkarları doğrultusunda yanıltıyor ki bizi basından gizli transfer yapalım :D

Geri
Üst Alt