Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Millet oturduğu yerden yazıyor inanmayın bunlara. Melih Ş. da aynı böyle oturduğu yerden yazan bir arkadaş gibi.
Millet oturduğu yerden yazıyor inanmayın bunlara. Melih Ş. da aynı böyle oturduğu yerden yazan bir arkadaş gibi.
ben oturduğum yerden yazmıyorum önce bi bak bakalım yada sor doğrumu nerden gördün diye.bidefa bu haber tv kanalında çıktı.gazete değil yani.melih şabanoğlunu tanıyormusun sen.adam senden daha iyi biliyor galatasarayı.oturduğu yerden yazanlar sahtekar duyumculardır
iyiyki bi haberi alıntı diye verdik.tamam kardeşim siz gidin sahte duyumculara bakın
iyiyki bi haberi alıntı diye verdik.tamam kardeşim siz gidin sahte duyumculara bakın
Blog'u olan iyi reyting yaptı..Farkındamısınz herkez blog'unda ciddi haber yapıyor.Hepside yalan çıkıyor.Bloglara pek güvenmeyin..Kullanıcıların dikkatini çekmek için yapıyorlar..Aceto hariç![]()
Hem baskasından duydum diyosun hemde sallamıslar dıyınce ustune alınıyosun. Bu ne perhiz ne lahana turşusu !!!
Ben Melih Şabanoğlu'nun Galatasaray tarafından görevlendirildiğine inanıyorum. Yani iki senedir basında pek çıkmayan, gelince hadi canım onu mu aldık dedirten transferler yapıyoruz. Melih Şabanoğlu ve benzeri kişiler bence kasıtlı olarak bizleri başka isimlere yönlendiriyorlar. Biz ve basın o isimlere yönelirken duyulmak birini alıyoruz. Aslında güzel taktikÇok haklısın Emrah renkdaş. Ben sadece bu adamlara itibar edilmesin dedim. MŞ kim yahu? Ona bakarsan fanatikde fotomaçta haber yapanlarla Galatasaray ile yatıp kalkan, yönetici, futbolcu tanıdıkları olan adamlar.
Alıntı yaptığın için lafım sana değildi. Ben facebookda, bloglarda, forumlarda, spor sitelerinde kafasından o geldi bu geldi diyen, resmi olmayan haberlere yazmıştım. Diğer arkadaşlar niye atladı onu da anlamadım.
Benim lafım sana değildi Salih Renkdaş.
Ben Melih Şabanoğlu'nun Galatasaray tarafından görevlendirildiğine inanıyorum. Yani iki senedir basında pek çıkmayan, gelince hadi canım onu mu aldık dedirten transferler yapıyoruz. Melih Şabanoğlu ve benzeri kişiler bence kasıtlı olarak bizleri başka isimlere yönlendiriyorlar. Biz ve basın o isimlere yönelirken duyulmak birini alıyoruz. Aslında güzel taktikBu arada benimde blogum var ama transfer haberi yazmadım hiç yani şunu aldık bunu alabiliriz diye. Sadece gündemdeki isimleri gelirse eğer diye yorumlarım
![]()
Benimkisi düşünce ben buna inanıyorum yaniDediğin doğruysa eğer bence MŞ 'nin bundan haberi yokHaldun Üstünel 'i arıyor, Haldun Rijkaard ile anlaşmak üzere mesela. Haldun Ü. diyor ki Schuster geldi Melih'cim. Doğruyu söylemiyor Haldun Ü. bilerek basına sızmasın diye. Bu sefer MŞ yalancı oluyor belkide
![]()