# Ricardo Quaresma

Cevap: # Ricardo Quaresma

yanlış anlamazsan sorabilir miyim, kaynağın kimdir?

kaynağın ismini direk söylemem benim için doğru olmaz ayrıca burası kesinleşmiş transferler bölümü değil ben sadece duyduklarımı yazıyorum ayrıca kesin bir ifade de kullanmadım sadece neill ile ilgili emin olduğum kaynaklardan gelen bilgiyi paylaştım söylediklerimin hepsi olsaydi zaten transfer komitesinde olurdum ayrıca çok fazla online olma imkanım yok telefondan ancak yazabiliyorum arada bilgisayar kullanabiliyorum o yüzden sorularınızı çok fazla cevaplayamayacağım inanıp inanmamak size kalmış artık eğer paylaşımımı istemiyorsanız yalan yazan medyayı ve gazeteleri okumaya devam etmenizi öneririm

saygılarımla....

Bugün bi transfer bekliyodum icimde öyle bi his vardi ama yine yemedi :)

Bizim forumda kac kiside var acaba bu gsmobile cok merak ediyorum.

Ben Türkiyede olsam coktan almistim. Acaba kimler aldi. Bir anket yapilsada baksak kac kiside var.

Bu transferi unutalım derim ben çok çok büyük süpriz olur gelmesi.

Bu oyuncu gelirse Türkiye'de yer gök inler...

Öyle bir inler öyle bir yer sallanırki. Bazı kuşlar sallantıdan başı dönüp yere çakılır. :D

Bu adamın bize gelmesi bana biraz rüya gibi geliyor.

ya ancak kiralık gelir.Gelir 1 yıl oynar.Gideceği gün tüm taraftar onu omuzlara alır,herkes ağlar bunu görüp dayanamayan uefa da bize bi babalık yapar.Artık bizim olur :D

Quaresma yı alabilsek kuşların kestanesini ve sekiztaşın Quresmasını fena çizeriz

Geri
Üst Alt