# Ricardo Quaresma

Cevap: # Ricardo Quaresma

imkansız kelimesi gelme ihtimalinin yanında kifayetsiz kalıyor!

Bana hiç imkansız gelmiyor. Ne Babel ne Dos Santos ne de Quaresma. Aslında önemli olan gelir mi gelmez mi değil de biz bunlarla harbiden ilgileniyoır muyuz.. Almayı kafaya koysalar en az ikisini tıpış tıpış getirirler.

Bana hiç imkansız gelmiyor. Ne Babel ne Dos Santos ne de Quaresma. Aslında önemli olan gelir mi gelmez mi değil de biz bunlarla harbiden ilgileniyoır muyuz.. Almayı kafaya koysalar en az ikisini tıpış tıpış getirirler.

Ciddi şekilde İlgilinmemişizdir de haldun ne olur ne olmaz diye bir fiyat sormuştur.

Ciddi şekilde İlgilinmemişizdir de haldun ne olur ne olmaz diye bir fiyat sormuştur.

Bir futbolcunun fiyatını sormak Avrupa piyasasında kolay bi girişim değildir.Kulüpte randevu almak vs. Yani eğer fiyat sormuşsak bu bile büyük bir olay bizim için

Bekleyip göreceğiz arkadaşlar duyumlara falan kendimizi kaptırmazsak çok iyi olur bence.

Olabilme ihtimali çok düşük ama neden olmasın diyor insanın içi.

Ama genede boşuna heyecanlanmayalım az kaldı diyor herkes bizde bekleyelim bari biraz.

Olurda görürsem şu Haldun Ustüneli sorucam Quaresma,Babel,Geo filan ilgilenmişmiydik diye baya merak sardım :D

imkansız falan değil . bir tek quaresmayı alırsak ülkerden gelecek 27 milyon euro'ya biter bu iş :p

Herşey para olsa getirebilirdik ama adam AVrupa'da yıldızı parlamışken gelir mi Türkiye'ye?

Gerçi gelse bir daha gitmez ama :)

Herşey para olsa getirebilirdik ama adam AVrupa'da yıldızı parlamışken gelir mi Türkiye'ye?

Gerçi gelse bir daha gitmez ama :)

evet cok iyi noktaya değinmişsin renktaş..

fenerin en büyük düştüğü hata burası.. biz düşmeyelim bari..

Şu ülker olayının kesinliğini kanıtlayan bir açıklama vs. birşey var mı yoksa biz öyle olduğunu mu zannediyoruz? Malum bu medya... şimdi forumda sövmek olmaz.

parayla olacak iş değil tabi ki.quaresmanın Türkiyeye gelmek için imza atması için sarhoş olması lazım imzalarken :)

ama başka büyük takımlardan teklif yoksa ve ful 11de oynamak istiyorsa Türkiye olabilir.

Ülkerle yapılan anlaşma 4 senelik o zaman bu parayıda birkerede vermiyecekler demektir:rolleyes::rolleyes:

peşinat olarak en fazla 10m verirler.

Olmaz ya eğer olurda gelirse yılın transferi olur Türkiye'de....

Ben onun bize gelebilme ihtimalini sevdim ...

Hayallerinde bir sınırı vardır. Piyango dan büyük para istersin ... ama kaçımız, abd piyangosundan 100 milyon usd çıksın diye hayal kurar...

parayla olacak iş değil tabi ki.quaresmanın Türkiyeye gelmek için imza atması için sarhoş olması lazım imzalarken :)

ama başka büyük takımlardan teklif yoksa ve ful 11de oynamak istiyorsa Türkiye olabilir.

gidelim,tüm masrafları üstlenelim...sarhoş edelim adamı o zaman! yeter ki imzalatalım!

Geri
Üst Alt