GALATASARAY tek başına prestijli bir kulüp, avrupa'da tanınan hatta saygı duyulan bir kulüp ama maalesef böyle oyuncuları getirmek için sadece kulübün prestiji yetmez, oynadığı lig bana göre prestij'den daha önemlidir. quaresma gelirse burada el üstünde tutulur, hiçbir yerde göremeyeceği ilgiyi görür belki ama quaresma'nın istediği tam olarak bu mu şüpheliyim. quaresma kendisini kanıtlayarak büyük kulüplerde oynamak isteyecektir ama maalesef TSL bunun için çok uygun değil. bir arda bile TSL'deki performansından dolayı takip edilmiyor. şampiyonlar ligindeki liverpool maçları, euro 2008 ve milli takımda oynadığı maçalardan dolayı daha çok akıllara kazındı. aynı şekilde arshavin eğer rusya dünya kupasında bu kadar başarılı olamasa veya zenit uefa'yı alamasa arsenal'e transfer olurmuydu? kaç kişi acaba arshavin'in rusya ligindeki bütün maçlarını takip ediyordu? eğer bu sene şampiyonlar liginde mücadele etsek belki sadce bu açıdan bir vitrine sahibiz diyebilirdik ama ben UEFA maçlarının da çok fazla dikkate alındığını sanmıyorum, en azından ben şampiyonlar ligini takip ettiğim kadar UEFA'yı takip etmiyorum.