# Ricardo Quaresma

Cevap: # Ricardo Quaresma

Bu haberin ciddi olduğunu sanmıyorum. Bu sezon önceliğimiz 2 orta saha ve 1 defans oyuncusu olacaktır.

Yönetimde biliyorki orta alana transfer yapılmadıkça gelecek sezoda hüsranları yaşayacak takım dolayısı ile mutlaka kaliteli bir yıldız oyuncu alınacak bu takıma.Queresma filan bence hikaye,hem türkiyeye gelmek istemezler hemde maliyeti çok yüksek,ayrıca bize uyacak bir oyuncuda değil zira alternatifimiz çok bu adamın oynayacağı bölgede..

bu adama hiç gerek yok hamit ve kallaström gelsin yeter.

Vallahi işin aslı ben şunu düşünüyorum..

Milyonları döktüğümüz yabancılar bir sezonda kaç gol atıyor?

Tut ki 10 gol ki atamazlar ya. Kaç para alıyorlar?

Yıllık en az 2,5 milyon..

O halde benim düşüncem şu.. Katar'dan alsınlar Juninho'yu frikiklerden bir sezon da o 10 golü her türlü atar. O para da ona helal olur ki formadan çıkar o para..

Vay be bu kadar enteresan bir fikir hayatimda duymamistim.. Gulsem mi aglasam mi yoksa polis mi cagirsam ne yapacagimi bilemedim.

Vay be bu kadar enteresan bir fikir hayatimda duymamistim.. Gulsem mi aglasam mi yoksa polis mi cagirsam ne yapacagimi bilemedim.

Espri miydi bu?

Dikkat çekmeye çalışıyorsan başardın. Anlat bakalım söz sende..

Forumda ne anlatmamı bekliyordun evrenin sırları falan mı?

Sen daha mantıklı bişey yaz bakalım..

Huzurevine çevirmeyin şu takımı.

Leo Franco, Jo, Elano, Gökhan Zan, Barış vs vs bu adamlar çok iş yapıyor ya.. 35 yaşındaki oyuncu gelince huzurevi oluyor. Bu oyuncuların yerine dediğin gibi huzurevinden eski amatör topçu bi dede getirsek daha istekli oynar en azından üzerindeki formanın Galatasaray forması olduğunu bilir..

Ayrıca dediğim adamdan daha iyi frikik kullanan bir oyuncu daha yok yer yüzünde. Sezonda en az 6-7 golü var frikikten..

Ayrıca Hagi kaç yaşında geldi Galatasaray'a? 18? '20?

Bu adamdan futbolcu olmaz.

Büyük takımlarda dandik oynamasına bakmayın bizim ligi dağıtır portoda çok iyiydi.

Bu takıma orta saha lazım. Artık sağır sultan biliyor. Quaresma kalsın...

Kanat istemiyoruz artık.Ortasahaya takviye lazım.Bir de yabancı stoper.

Çakma C.Ronaldo´yu bırakalım BJK alsın adamlar sevinsinler biraz .

Kanat oyuncusu yerine orta sahanın göbeğine ihtiyacımız var. Yanlış transfer olur.

Q7 gelirse ortasaha da alacaklar zaten, yani gelsede gelmesede alınacak . Bu adama balon, işe yaramaz vb.. saçmalıklar denmiş. Bunu diyenin Allahı yok. Bıraksın futbolu angut olsun forumlarında hayal kursun.

Q7 gelirse ortasaha da alacaklar zaten, yani gelsede gelmesede alınacak . Bu adama balon, işe yaramaz vb.. saçmalıklar denmiş. Bunu diyenin Allahı yok. Bıraksın futbolu angut olsun forumlarında hayal kursun.

Bu adamdan bir b.k olmaz.Lincoln'un 2.versiyonu olur.10 maç oynar 20 maç yatar.

Geri
Üst Alt