ricardo quaresma

Cevap: # Ricardo Quaresma

Ya Allah için , Morinho'nun kulağını bi türlü çekemediği adamla sence Terim ve Drogba uğraşırmı ?

Ki , Dorgba Q7'yi Chelsea'den de tanıyor. Mutlaka Drogba da veto edecektir.

ya insanlar degismez mi hic sence ?! mou ve chelsea döneminden sonra yillar gecmis. bjk da yasadiklari onda da beyin olarak bazi seyler degistirmisdir.

adam kendisini yildiz havasinda görürken birden arap ülkesinde buldu kendisini. bu tokatan sonra halen onun seviyesindeki adam düsünmeye baslamasza o zaman biraksin bu isi cididen insani bakimindan da. bence fatih hoca ve kadromuzdaki isimler ile birlikde bizde kariyerinin en önemli zamani gecire bilir. ya tutarsa düsünceksin ya. Q7 bir takimda tutugu zaman ronaldo etkisi yarata bilecek bir isim . ronaldodan da daha iyi denilen herif bu zamaninda. bence bu riske girmeye deger.

ya insanlar degismez mi hic sence ?! mou ve chelsea döneminden sonra yillar gecmis. bjk da yasadiklari onda da beyin olarak bazi seyler degistirmisdir.

adam kendisini yildiz havasinda görürken birden arap ülkesinde buldu kendisini. bu tokatan sonra halen onun seviyesindeki adam düsünmeye baslamasza o zaman biraksin bu isi cididen insani bakimindan da. bence fatih hoca ve kadromuzdaki isimler ile birlikde bizde kariyerinin en önemli zamani gecire bilir. ya tutarsa düsünceksin ya. Q7 bir takimda tutugu zaman ronaldo etkisi yarata bilecek bir isim . ronaldodan da daha iyi denilen herif bu zamaninda. bence bu riske girmeye deger.

Hocam , değişse ne olucak ki , ilgi görücek biraz yine şımarıcak.. Bunu biliyorum ben yani

BJK - FB playofflarin 5.haftasinda iki fenerliyi calimlayip orta yapip almeida'nin golünü hazirlamisti, o gol olmasa kadiköy'de beraberlik falan yetmezdi onu söylemek lazim. üzerinde duran bir hoca, onunla ilgilenen bir hoca, bonservissiz ve istekli bir quaresma herzaman is yapar.

Hocam , değişse ne olucak ki , ilgi görücek biraz yine şımarıcak.. Bunu biliyorum ben yani

Burasi Galatasaray dostum :) Fatih hocanin oldugu yerde bunlar kolay kolay olmaz. ortam aile ortami Galatasaray da her zaman. bizdeki camia ortami baska yerde bulamaz. farklidir floryanin havasi. Bize gelen oyuncular nyie bukadar basari oluyor biliyormusun. aile havasindan dolayi. fatih hocada bunu cok iyi kunlanan bir hoca ve bunu oyuncularina asiliyor resmen. biz bir aileyiz diyor oyuncularina ve inandiriyor. sen ailen icin ne yaparsin ?! ben ölürüm ailem icin kardes :) basarinin kilit noktasi bu isde Galatasaray da. Galatasaray ruhunun tamamlanmasi bu isde. Herkez ruh ruh dan basediyor ya ama tanimini cogu kimse bilmiyor malesef :D ben anlatayim dedim

Gununde ve formunda bi qouresmanin neler yapabildigini bjk ya ilk geldigi sene gorduk...bence gelmeli..

gelsin ya zararı olmaz ama avatarımdaki adam er ya da geç bu sene olmadı seneye gelecek :b5:

2 sene sonra belki. 30-40 milyonlar simdilik cok fazla bizim icin. borclari eritmemiz lazim hizli cekilde ki tahminim 1-2 sene sonra spk yolu ile birlikde bu isde hal olur. o zaman gelsin robbenler naniler bilmem kimler artik.

2 sene sonra belki. 30-40 milyonlar simdilik cok fazla bizim icin. borclari eritmemiz lazim hizli cekilde ki tahminim 1-2 sene sonra spk yolu ile birlikde bu isde hal olur. o zaman gelsin robbenler naniler bilmem kimler artik.

robben'i almak istesek 30-40 demezler ya maximum 20 derler ki 14-15'e alırız bence, final maçında bir çılgınlık yapıp kupayı tek başına almazsa :D

Gelsin Q7' candır.. Hep izlerdim yanında adam akıllı oyuncu olmadığı için kendi başına bişeyler yapmaya çalışırdı beşiktaşta.. İsterse gelip defansada yardım eder..

çalım atan oyuncumuz çok az ama buda suyunu cıkaranlardan

robben'i almak istesek 30-40 demezler ya maximum 20 derler ki 14-15'e alırız bence, final maçında bir çılgınlık yapıp kupayı tek başına almazsa :D

toplam maliyerinden konusdum ben 3 yilik olarak. 40 milyona yakin bir masraf cikiyor robben icin 3 yilik icin. bide sonra satsan o parayinin geri dönüsü mümkün degil yasindan dolayi

İnşallah gelir. Son günlerde duyduğum en güzel şeylerden biri bu haber. 5 yıl aradan sonra forma alırım. :troll:

Kovarejmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:yoji::yoji:

Geri
Üst Alt