ricardo quaresma

Cevap: # Ricardo Quaresma

nani'yi alamazsak q7i alacaz herhalde oyle dusunuyo bizimkiler amrabat'ta kalir

Maç başı 1 kilometre koşan. Kafasına göre rakibe tekme falan sallayan sığırlara yer yok bu takımda. Diğer dediklerim de doğru kabul etseniz de etmeseniz de. Adamdan Mourinho bile verim alamamış hayatında hiçbir takımda süreklilik sağlayamamış bizde mi olacak.

Müthiş bi karakter gerçekten.

[video=youtube;O_Slok6531k]https://www.youtube.com/watch?v=O_Slok6531k[/video]

O zaman sen Melo'nun da kalmasını istemessin?

Nani yi alabileceğimizi pek sanmıyorum şu durumda Quaresma mantıklı duruyor.

ne yani şimdi c.ronaldo yu da mı istemezsin son maçta tekme salladı diye? ya da ibrahimovic i de istemezsin gelecek olsalar.. nasıl bir düzmantıktır bu.. q7 türkiyede ne yapmış hangi rakibine tekme atmış olay kavga çıkarmış? kendisine yapılan sert mudehalelerden sonra bile kalkıp devam etmeye calısmıs adam

Onlar Ronaldo ve İbrahimovic. Kaç kere kırmızı kart gördü arkadan tekme atıp izlemesek inanıcaz. Melo'ya gelirsek Riera mevzusu dışında hiçbir vukuatı yok ondan da ders çıkardı zaten.

Her ne kadar Fatih Terim veto etti haberleri çıksa da ben de isterdim bu transferi. Çok sevdiğimden falan değil ama sol bek, stoper falan derken zaten yabancı kanata yer kalmıyor. Şu yedekte yabancı olmama olayı ayarlansa yedek kulübesinde ateşleyici bir güç olarak son derece faydalı olurdu. Ne bileyim sakatlık, ceza durumlarında falan oynardı, en kötü Türkiye Kupası maçlarını kazandırırdı :D

O şekilde kullanılabilirdi. Yoksa 11 oyuncusu olarak düşünmek çok mantıklı olmaz. Quaresma'nın ipiyle kuyuyla inilmez.

Onlar Ronaldo ve İbrahimovic. Kaç kere kırmızı kart gördü arkadan tekme atıp izlemesek inanıcaz. Melo'ya gelirsek Riera mevzusu dışında hiçbir vukuatı yok ondan da ders çıkardı zaten.

q7 kaç kere kırmızı kart gördü rakibini sakatlamak için tekme attı çift daldı vs.. q7 türkiyede ne yapmış hangi rakibine tekme atmış olay kavga çıkarmış? kendisine yapılan sert mudehalelerden sonra bile kalkıp devam etmeye calısmıs adam

q7 kaç kere kırmızı kart gördü rakibini sakatlamak için tekme attı çift daldı vs.. q7 türkiyede ne yapmış hangi rakibine tekme atmış olay kavga çıkarmış? kendisine yapılan sert mudehalelerden sonra bile kalkıp devam etmeye calısmıs adam

Zaten yapması gereken şeyi örnek gösterip övme adamı başka bir şey yapsa garip olur.

bunu bize yapmasınlar bu adamı alıp bela etmesinler gerekirse 1 kişi eksik olalım ama bu adamı almayalım.şansımızı çok zorluyoruz

Zaten yapması gereken şeyi örnek gösterip övme adamı başka bir şey yapsa garip olur.

sen bu adamı rakiplerine tekme sallıyor karaktersiz vs diye örneklemedin mi? bende öyle olmadığını normal olduğunu dile getirmek için dedim ama anlayana işte.. boşver

Amrabat'ı hep eleştiren biri olarak çok net söylemeliyim ki Amrabat'ı tercih ederim Q7'ye. En azından takım savunmasına çok yardımcı oluyor.

Takim savunmasini birak da bundan sonra alacagimiz stoperle sol bek dusunsun o geriye gelme olayi defansin zayifligindan kaynakliydi biz iyi oyuncular aldiktan sonra o sadece kanatta işini yapsa da olur

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Fatih Terim olsam, bu sene yapacağım transferler direk gözümü kapatıp güvenebileceğim oyuncular olur, Melo'nun alınmamasının başlıca sebebi de budur. Quaresma böyle bir oyuncu değil, istemem ben gelmesini. Hocanın da isteyeceğini sanmıyorum.

1797565_629138783788196_616863716_n.jpg

Ricardo Quaresma Bu sezon; 9 Maç 4 gol 1 asist..

Geri
Üst Alt