ricardo quaresma

Q7ye çöp demek saçmaydi da Babelin bu kadar iyi olacagini kimse tahmin etmiyordu bence
Valla ben gelsin dediğimde ya anadolu topçusu vs yine zırvalayan isimler vardı ama isimlerini hatırlamıyorum. Aynısı ndiaye için de yapılıyor. Bir ara dursun da aynı kafada olduğu için linnes carole rodrigez gibi genç çöpleri topladı. Işte aynı zihniyet bu o istemeyen tayfayla. Bu sene çok iyi adamlar aldık ama bu sefer de hop yabancı sınırı gelecek . Nereden bakarsan komedi

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Valla ben gelsin dediğimde ya anadolu topçusu vs yine zırvalayan isimler vardı ama isimlerini hatırlamıyorum. Aynısı ndiaye için de yapılıyor. Bir ara dursun da aynı kafada olduğu için linnes carole rodrigez gibi genç çöpleri topladı. Işte aynı zihniyet bu o istemeyen tayfayla. Bu sene çok iyi adamlar aldık ama bu sefer de hop yabancı sınırı gelecek . Nereden bakarsan komedi

Renktaş onlara göre Anadolu ve Türkiye'de oynayan her oyuncu çöp

Q7 nin istenmemesinin temel sebeplerinden biride Beşiktaş seferidir

İlk geldiği zaman da ikinci geldiği zaman da Türkiye standartlarının çok üstünde bir oyuncuydu tek farkı ilk geldiği zaman disiplinsizlik varken ikinci geldiğinde şenol güneş gibi bir hoca vardı. Ülkemiz de şu an sağ kanat mevkisinde 2 tane top class kanat oyuncusu var; Feghouli ve Queresma bunlar çünkü Avrupa standartlarında büyük futbolcular maçın kaderini tayin ederler tabi şunu da konuşmak lazım Queresma'nın max performans sergileyeceği son senesi olacaktır ama Feghouli için önünde 7 senelik üst düzey oynayabileceği süre var o yüzden Feghouli değerini bilelim ve uzun yıllar bizde oynarsa bu lig de tüm düzenleri sarsacaktır

Son düzenleme:
İlk geldiği zaman da ikinci geldiği zaman da Türkiye standartlarının çok üstünde bir oyuncuydu tek farkı ilk geldiği zaman disiplinsizlik varken ikinci geldiğinde şenol güneş gibi bir hoca vardı. Ülkemiz de şu an sağ kanat mevkisinde 2 tane top class kanat oyuncusu var; Feghouli ve Queresma bunlar çünkü Avrupa standartlarında büyük futbolcular maçın kaderini tayin ederler tabi şunu da konuşmak lazım Queresma'nın max performans sergileyeceği son senesi olacaktır ama Feghouli için önünde 7 senelik üst düzey oynayabileceği süre var o yüzden Feghouli değerini bilelim ve uzun yıllar bizde oynarsa bu lig de tüm düzenleri sarsacaktır
Qouresma daha yetenekli ama feghuli daha zeki bir oyuncu . Umarım hep bizimle kalır feg

Quaresmanın max performans göstereceği son senesi buna katılıyorum ama sezon sonu satılığa çıkarılsa birçok çin kulübü kendisine talip olacaktır.Kendine özel stili ve seyircisi var bu adamın.35 yaşında takımına para kazandırarak ayrılacaktır bence.

Oyunu çok iyiydi yine ama disiplin olarak rezildi . Neyse 34 yaşında zaten şurada 1 sene daha oynar sonra kurtuluruz bundan.

Kendi şahsi oyunu iyiydi ama takım oyununa katkısı iyi değildi. O zaman ki çeteleșme olayları da cabası oldu. Yanlış hatırlamıyor isem teneke bağlayıp gönderecek duruma geldiler. Fikret bile ikinci dönemi öncesi sıcak bakmıyordu diye hatırlıyorum.

Kendi şahsi oyunu iyiydi ama takım oyununa katkısı iyi değildi. O zaman ki çeteleșme olayları da cabası oldu. Yanlış hatırlamıyor isem teneke bağlayıp gönderecek duruma geldiler. Fikret bile ikinci dönemi öncesi sıcak bakmıyordu diye hatırlıyorum.
Aynen öyle de zaten bu adam kendini bildi bileli aynı. Şimdi de aynı ki sadece şenol onu idare ediyor alttan alıyor

OptaCan‏ @OptaCan
14 - Ricardo Quaresma Süper Lig'de deplasmanda 14 maçtır gol katkısı yapamıyor. Bu, Quaresma'nın Beşiktaş'taki ikinci döneminde gol katkısı yapamadığı en uzun seri. Seçmece.

Çin’den 13.000.000€’luk teklif gelmiş. Fikret başgan bu yaştaki adamı o fiyata okutursa benim gözümde Hall of Fame başganlar arasına girer.

Kara para mı aklıyor fiko yine.

sent via GSC

ligdeki çoğu takımın ceza sahasına açtığı maç başı orta istatistiğini bu adam tek başına yapıyor lan. çok garip :D

bu arada Q7 sezon sonu da 13e alıcı bulur çinden.

Geri
Üst Alt