ricardo quaresma

Cevap: # Ricardo Quaresma

amrabat kötü zaten. ondan daha kötüsü olamaz. biz kötünün iyisini almaya çalişiyoruz. iyi oldugundan degil. 30 yaşinda birde.

bizde scout yo
kmuydu arkadaş. bunlar gezmeyemi gidiyor. keşke scout olsaydim. güzel iş:D

Robben, nani filan tuzlu geldiyse Quaresma hamlesi uygundur diye düşünüyorum. Fatih hocanın açıklamalarını okudum sol bek ve defans transfer edeceğiz sadece dedi, birde Quaresma konusu var herhalde.

gelecek gibi duruyor.bize de tezahürat bestelemek düşer.

Robben, nani filan tuzlu geldiyse Quaresma hamlesi uygundur diye düşünüyorum. Fatih hocanın açıklamalarını okudum sol bek ve defans transfer edeceğiz sadece dedi, birde Quaresma konusu var herhalde.

robben naniden başka oyuncumu kalmadi.. iyi oyuncu tuzlu olur zaten. queresma bildigin iskarta. emin ol queresmaninda futboldan bir beklentisi yoktur. takimida kariştirma olasiligi cabasi. adam avrupa maçinda atletico maçinda ilk yari 400 metremi ne koşmuştu. sonra çikti zaten 2. yari. ha amrabati göndersin ozaman tamam. birtane daha çekilmez. her nekadar bu adam amrabata göre daha yetenekli olsada. takim oyununa göre oynatmaya çalişcan buda bir halt yiyemeyecek. genç birini bulsunlar raziyim. yeni heyecanlar lazim.:yenieek:

niye bu kadar yaygara yapıldı anlamadım.amrabatı göndersinler,quaresma sadece ligde oynasa bile yeter.çok iyi transfer olur ve ayrıca alacağımız asıl kanat olmaz,onun yedeği olur.yani naninin falan..

Abartma = Amrabat :D:D:D:D ayni harfler sadece harfler degisik yerde:sad007:

16D55D35DE084216811276DF3CAE41B8.jpg

Image8.jpg

bir haber sitesinde gördüm ne kadar doğrudur bilemem

30 yaşına gelmiş bizde ne işi var. Arda geri gelsin.

Kesinlikle gelmeli.Yabancı sınırı 6+2 devam edecek zaten.Fatih hoca konusmasında federasyonla tekrar konusacagız dedı bu sacma durumu.Bence amrabatta kiralanir q7 onun oynadıgının 100 katını oynar.Daha amrabatın 1 tane adam gectigini görmedim calımla.

Alınıcaksa:SS: 1+1 opsiyonlu sözleşme imzalansın.

Kesinlikle gelmeli.Yabancı sınırı 6+2 devam edecek zaten.Fatih hoca konusmasında federasyonla tekrar konusacagız dedı bu sacma durumu.Bence amrabatta kiralanir q7 onun oynadıgının 100 katını oynar.Daha amrabatın 1 tane adam gectigini görmedim calımla.

Amrabat'ın şl'de 3 asisti var.En azından sağ çekip orta açıyor.

Queresma olsa sağ çeker sola çeker önünde ki adamı da geçer ama defans yerleştiği için Burak'a açtığı ortayı savunma karşırlardı.Bizde burda Queresma ne geçti derdik.Halbuki bizi bir golden etti, haberimiz yok:(

Bu adam da Amrabat da Galatasaray'ın ilk 11 oyuncusu olamaz. Eğer yabancı sınırı en az bu kadar kalacaksa veya artacaksa, oyuna sonradan Amrabat gireceğine Quaresma'nın girmesini tercih ederim. Yoksa kesinlikle ilk 11'de oynayamaz, takım oyunu diye bişey olmadığı için takımı batırır.

Amrabat'ın şl'de 3 asisti var.En azından sağ çekip orta açıyor.

Queresma olsa sağ çeker sola çeker önünde ki adamı da geçer ama defans yerleştiği için Burak'a açtığı ortayı savunma karşırlardı.Bizde burda Queresma ne geçti derdik.Halbuki bizi bir golden etti, haberimiz yok:(
ama tirivela :(

her gece mekanlarda eğlendiği için bizim takımın önüne geçip,spor programların bolca dedikodu yapılır artık.Böyle bir takıma böyle bir sorumsuz adamı almak tam beyinsizlik.Bırakın almayı,gündeme getiren adam bile bir an öce takımdan uzaklaştırılmalı.Amrabat'a 8 veren yönetimdeki adamlardan çıkmıştır heralde bu Quaresma işi de.

Geri
Üst Alt