ricardo quaresma

Cevap: # Ricardo Quaresma

ricardo-quaresma_241472.jpg

Ne diyorsun bu konuda Aykut. Gelirse iyi veya kötü neler olabilir

Hocam ben iyi olacağı kanaatindeyim. Tabi kötü olma olasılıklarını ortadan kaldırırsak. Quaresma'yı bu takımın şahı gibi davranırsak olmaz. Ama Quaresma'yı gerektiğinde yedek oynatıp, başarılı olduğunda sınırlı şekilde taraftar desteklerse bu Quaresma'yı hırslanması ve takıma adapte olmak zorunda kalmasını sağlar.

İpleri onun eline değil kendi elimize almamız lazım. Katar muhabbeti yapılıyor ama unutmayalım Drogba Çin'den geldi. Yeterli bir süre var kampta çok iyi şekilde kendine bakarsa ve Sneijder'lı sisteme ayak uyduracak tarzda bir oyuncu olmasıyla, yaşadığı düşüşlerin, yeteneklerine yaptığı ihanetten vazgeçerse tartışmasız iyi transfer olacaktır.

Araba kullanması yasaklanmalı, gece dışarı çıkışlarını sözleşmeye bile ekleyebilirler, sıkıntı olursa fesih, yolla gitsin. Sonuçta Katar ortada, o bazı şeyleri farketmiş ve bu ülkenin kıymetini anlamıştır. Her ne olursa olsun Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak olması ve yanında çevrelenmiş yıldızların bulunması onu istekli hale getirecektir.

Ve son olarak; yetenekli ve bir potansiyele sahip kişilere, bir şans verilmeli kanaatindeyim.

Peki hocam senin düşüncen?

Bedavaya gelecekse, ve mac basi yuksek tutalacaksa neden olmasin? Drogbali, Melolu, Sneijderli takimda Quaresma yildiz ayaklarini yapamaz kimseye. Imparator zaten izin vermez boyle birseye. Bence bir kumar oynamaya deger.

quaresmanın yasıda geçti 30 yaşında şu an 25 yaşındaki gibi oynayamıcak

hırs transferi sanırım

amrabat gibi, adamı almak için ederinin 2 katını ödediler. q7 yi bjk bize satmamak için 40 takla atmıştı

şimdi beleşe alıp intikam almak istiyorlar sanırım

aslında bir bakıma istiyorum, en azından tek forvetli kanatlı sisteme geçeceğimizin habercisi bu tarz transfer:rolleyes:

Beşiktaşa geldiği ilk sezon (10/11) gibi oynarsa ciddi anlamda gücümüze güç katar.Arkadaşların bahsettiği gibi hırs faktörüde işin içine girerse en az 2 sene üst düzey futbol oynar diye düşünüyorum.Bunun yanı sıra bonservissiz gelme ihtimali düşünüldüğünde ve takımdaki oynamadan para alan çöp oyuncularımız olduğuna göre,en azından alternatif olarak kulübede her zaman yeri olur q7 nin..Ben umutluyum açıkçası,hayırlısı.

Cekimserim hala. Olaganüstü yetenekli oldugunu herkes biliyor zaten. Ama adam modern futbolun takim oyununa adapte olamiyor.

1 saniyede atabilecegi pasi 15 saniyede atiyor, aliyor topu gidiyor, cogunda da kaybediyordu zaten.

Acikcasi Terim´in baya bi ugrasmasi gerekiyor Quaresma ile. Gerektiginde defans da yapacak ki BJK´de yapmam diyordu.

Artilari da topu tutabilmesi, rahat olmasi, adam eksiltmesi. Ama bunlari dogru yerde dogru zamanda yapmali Quaresma

Almayalım diyipte aldığımız bir çok adam şu an takımdan ya gitti ya nefret ediliyor. Almayalım dedim şu amrabatı almayalım dedim riera yı almayalım dedim necatiyi yiğit gökoğlan...

Arkadaş almayalım şu kuvarezma yı diyorum.

Bak bu hırto gelirse kötü oynadığı her maçta sayfasına girip çok ağır eleştirilerde bulunacağım bknz.neco,amrabat

uğraştırmayın beni almayalım işte

Geri
Üst Alt