ricardo quaresma

Cevap: # Ricardo Quaresma

Ricardo Quaresma

[GG]
260px-Ricardo_Quaresma_%28cropped%29.jpg

Quaresma işini yapan 10 futbolcu ve bir teknik adamın olduğu takımlar için lükstür, avantajdır, kremadır. Sağa gider, sola gider, forvete gider, orta sahaya gelir kafasına göre takılır. Arada janjanlı çalımlar atar, topuk pasları verir, trivela falan yapar, diğer 10 kişinin mücadelesine renk katar. O gol atmasa ya da asist yapmasa da yapacak birileri vardır yani. Porto'da oynadığı dönemde, ki parladığı dönemdir, takımda Ricardo Costa, Maniche, Bruno Alves, Pepe, Lucho Gonzalez, Bosingwa, Diego, Raul Meireles, Helder Postiga, Luis Fabiano, Paulo Assunçao, Lisandro Lopez gibi adamlarla oynadı mesela. Hiç kimse Quaresma'dan takımı kurtarmasını, çok koşmasını, mücadele etmesini, kendisini takımına ölümüne adamasını beklemedi, çünkü gerek yoktu. Gollerini atıp asistlerini yapıyordu Quaresma. Futbolu keyfi için oynuyor bu adam.

Önce Barcelona aldı kendisini, Deco'yu alabilmek için takasta kullandı. Porto dönemi yukarıda yazdığım gibi zaten. Sonra Mourinho bunların çok azını bekledi, olmadı. Chelsea'ye kiralandı yine olmadı. Takımın diğer oyuncularına teknik taktik anlatıp, Quaresma'ya da çık kafana göre takıl diyeceksin, ancak o şekilde verim alırsın çünkü. 90 dakika boyunca uyması gereken bir görev verirsen en fazla 20. dakikada patlar.

Quaresma Beşiktaş'ta 7 numaralı formayı giymiştir ve taraftarlar tarafından "Q7" olarak da bilinmektedir. Beşiktaş'ta "trivela" vuruş stiliyle özdeşleşmiştir.Ancak Fikret Orman'ın göreve gelmesiyle Fikret Orman kendisini Beşiktaş'ta görmek istememiş ve sözleşmesini tek taraflı feshetmiştir.

https://hettirik.blogspot.de/2012/03/ricardo-quaresma.html[/GG]

En iyi dönemini porto'da geçirdi, takımın başarısında önemli role sahip.

arkadaşlar bu akşam ki ünal aysal açıklamalarına bakarsak sanki seneye aydın yılmaz'dan alınacak 7 numara quaresma'ya verilecek. fatih hoca'nın elinde de parlayacağına inananlardanım. adam eksilten, nokta orta yapan bu adam emin olun hücumda farklı bi opsiyon yaratacaktır.

Renktaş, başkan tam olarak ne dedi ?

Quaresma'nın bizim takıma gelmek için can attığı haberlerinin kulağına geldiğini, önümüzdeki günlerde bakacaklarını söyledi. Sürekli övdü Quaresma'yı ve olabilir, olmaz demiyorum dedi. Bence seneye gelir büyük ihtimalle.

beşiktaş'a gol attığını düşünsenize "çıldırırsın" :asd::asd:

15 maç 14 gol dedi başkan ama sanmıyorum o kadar olduğunu.

O zaman hayırlı olsun beyler :ayatollah: Yalan yok. Ben hep gizli bir Q7 fanatiği olmuşumdur :)

Eger Quaresma gelecekse sadece Arena'daki Mac'larda ve SL oynasin, adam sadece Sov'un pesinde.

Misal 5 bin kisilik deplasmanda top oynamaz bu :lol:

çok iyi bi transfer olacak üstelik bedava gelecekmiş :D daha ne olsun

Ben anlamıyorum 4 tane önde basmayn adam droba sneijder burak q7 hayrlı olsun bana çok komik geldi.

"ronaldo-benzema-di maria-özil" dünyanın en iyi oyuncuları dediğimiz bu adamlar geriye dönüp yardım ediyorsa bi zahmet bizim oyuncularımız da dönsün :) hatırlarsan burak yılmaz iki maç oturdu kulübede aklı başına geldi.

q7 gelirse bizim kulüp cok saglam bir sözlesme yapar

oynamazsa sözlesmesi fesh edilip tekmeyi vurup yollarlar

Yabancı olarak Quaresma Chedjou Carlinhos gelir.Riera Melo Ulfaluji Elmander gider.Bunun yanında Türk oyuncular alacakmışız gibi duruyor Alper Kerim Frei gibi isimler alınması mantıklı.

Kapı gibi bi kontrat yapılırsa iş yapar belki.

Geri
Üst Alt