ricardo quaresma

Bu vidyoyu izledim bu adam super ama iste hala ayni fitlikte mi birde sozlesmeye dikkat edelim bunlari ayarlarsak gelmeli

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Cevap: # Ricardo Quaresma

Ben anlamıyorum 4 tane önde basmayn adam droba sneijder burak q7 hayrlı olsun bana çok komik geldi.

zatn oynatamaz hepsini çok saçma transfer haberleri bunlar q7 gelmemeli gelse bilr oynayamaz yabancı sınırına takılır alıosak kanata oyuncu bu yerli olmalıdır gökhan töre denenebilir

Önde basmayan 4 adam ne demek yahu? Her takım önde basan 4 adamla mı oynuyor?

geçmişine baktıgımızda hep kötü bi imaj bırakan gittiği kuluplerde verimlilik sağlayamayan bi yerden sonra havlu atan oyuncu bize gelmesin.savaşacak oyuncular lazım bize amigolar değil.

İnsallah almayiz. İnterede istememistim, aldilar, sonucunu gördük. Artik dünya futbolunda kanat diye bir tabir kalmadi, kenar forvet olacak. Savunma, preste yapacak, kenar forvet özelliklerine de sahip olacak, iceri katedecek, topsuz oyunda iyi olacak, bitirici olacak, pas yapacak, dikine oynayacak, yaratici olacak. Amrabat topsuz kosu ve bitiriclikte kendini gelistirsin, kimseye ihtiyacimiz kalmaz.

Taraftara oynar, sorunlu, takim oyuncusu degil. Hedeflerimize asla uygun bir oyuncu degil.

quaresma gelsin burası bayram yerine dönmezse :)

görücez insallah

Ha bi bildirim daha benden bi kac renkdasıma

kanat dediginz faul alır faul yapmaz !! (amrabat)

dünyada freestyle calım atan top 5 oyuncudan biri bana göre

Neymar,ronaldinho,quaresma, gerisine tecrübem yetmiyo

Keita ve Yattarada mükemmel calim atiyordu, onlarida alalim. Bu yüzden bosmandi adam, Avrupa liglerinde kimse yüzüne bakmadi, katarda oynuyor. Bu yüzden en yüksek seviyede gittiği her takimda basarisiz oldu. Play futbolu oynamiyoruz.

Gecen seneki A.Madrid maci var, ilk 45yi tekrar izle.

bonservisi yok yıllık alıcağı ücret konuşulan rakamlar doğruysa alınsın derim. eger alınırsa seneye ya efsane olur yada hayal kırıklıgı ortası olmaz. bu riski almaya değer.

quaresma her ne olursa olsun yetenekli oyuncudur. bjk'de taraftar ona tapiyordu, takim arkadaslarinin da kapasitesi dusuktu zaten bu yuzden cok bireysel oynuyordu ama bize gelirse sneijder ve drogba ile cosar. yine de ilk secenek olmamali ama q7 gelirse uzulmem. amrabat'i sirtinda tasiyarak oynasa bile ondan daha cok katki saglar

Keita ve Yattarayida alalim. Quaresma, Yattara ve Keita ne calimlar atarlar. Hepside ucuz, düsük ücrete oynarlar. Riski alalim. Hatta Kerlonuda alalim. Ne calim atardi, Lulinhada vardi, o da güzel calim atardi, hepsini alalim. Biz calim izlemek istiyoruz.

Keita ve Yattarayida alalim. Quaresma, Yattara ve Keita ne calimlar atarlar. Hepside ucuz, düsük ücrete oynarlar. Riski alalim. Hatta Kerlonuda alalim. Ne calim atardi, Lulinhada vardi, o da güzel calim atardi, hepsini alalim. Biz calim izlemek istiyoruz.

bizim mahallede bir tane çocuk var hemde genç topu kaleden alıyor çalım ata ata gol atıyor onuda alalım babası bonserviste sorun yaratmaz

Keita ve Yattara yı Quaresma ile kıyaslamak saçmalık. kariyerlerine oynadıgı takımlara bakman yeterli.

Keita ve Yattara yı Quaresma ile kıyaslamak saçmalık. kariyerlerine oynadıgı takımlara bakman yeterli.

Quaresmada sadece oynadi. Hangisinde basarili oldu? Keita Lillede oynarken, piyasasi Quaresmadan asaği degildi.

Geri
Üst Alt