ricardo quaresma

Cevap: # Ricardo Quaresma

hayırı işaaretlememe ragmen imparator istiyorsa diyecek bir şey yok cok bencil oldugu için istemiyorum q7 yi ama ambramattan cok cok yetenekli oyuncudur.

q7 ye tüp takıldığından beri eski performansından çok uzak..

Türkçe: Hayır

İngilizce: No

Fransızca: non

İspanyolca= No

Almanca= nein

Korece= (anio)

Portekizce= Não

adama 1 yıldır top oynamıyor muamelesi yapılıyordu ama fit gözüküyor yaz kampında dahada toparlayabilir

Bence de Bjk'de ki fiziki durumundan kötü görünmüyor.Söylenildiği gibi ölmüş ağlayanı yok modunda değil.

Dediğin gibi devre arası kampına tam olarak katılırsa, zımba gibi olur.

Q7'yi beğenmeyenler neden beğenmez?

1-Dengesiz performansı var.(Takımda alternatifleri olursa sorun olmaz)

2-Karakteri(Bence haksızlık edildi.Bjk'de gönderilmek için neler dendi neler.. :) )

3-Defansı zayıf (Bu handikabı var.Portekizlilerim hücum hattındaki adamların genel sorunu bu)

4-Çok bireysel oynaması(Düşünün skor 1-0 öndeyiz.Kontraya çıkmışız.Top q7'de.Sağdan Eboue kaçıyor.Ortadan Drogba kaçıyor.Sol arkaya Burak sarkıyor.Geride Melo var.Yanına gelen Selçuk var.Sol arkadan Riera destek veriyor :D ... Zevk yaşatırlar bize.Q7'yi izlemek büyük bir zevk.

Q7'yi beğenmeyenler neden beğenmez?

1-Dengesiz performansı var.(Takımda alternatifleri olursa sorun olmaz)

2-Karakteri(Bence haksızlık edildi.Bjk'de gönderilmek için neler dendi neler.. :) )

3-Defansı zayıf (Bu handikabı var.Portekizlilerim hücum hattındaki adamların genel sorunu bu)

4-Çok bireysel oynaması(Düşünün skor 1-0 öndeyiz.Kontraya çıkmışız.Top q7'de.Sağdan Eboue kaçıyor.Ortadan Drogba kaçıyor.Sol arkaya Burak sarkıyor.Geride Melo var.Yanına gelen Selçuk var.Sol arkadan Riera destek veriyor :D ... Zevk yaşatırlar bize.Q7'yi izlemek büyük bir zevk.

biri su arkadasa anlatsin deli olmamak elde degil

Bazıları öyle anlatmış ki Ronaldo geliyor sandım :o

ben nedense basarili olacagini düsünüyorum eger gelirse...

848544585.gif

deger bu kumar. Iki milyon yillik verirsin, oynar oynamaz... son sansi.

Bide görürüm Q7 pas vermeyince Drogba onu linc eder =)

Bu adam bitirici yada öldürücü diyeceğimiz hamleleri yapacağına hep başka, saçmasapan işler yapıyor. Bu yönünü beğenmiyorum ve bu yüzden gelmesini istemiyorum. Bize daha direkt olarak kaleye gidebilen, içe katedebilen bir oyuncu lazım. Örneğin; Robben, Kayserideki Amrabat gibi..

Quresma'yı eğer hoca istiyorsa istemesinin sebebi bu sene Amrabat'tan almaya çalıştığı ama çoğu zaman alamadığı katkıyı almaktır. Oyun sıkıştığında sokup bireysel yeteniğiyle kanatlardan gelmek yoksa Arda gelmediği sürece ben 4 3 1 2 den vazgeçeceğimizi düşünmüyorum. Bu şekilde kullanacaksakta alacağımız isim yedek beklemeyi sorun etmemeli ve maliyeti düşük olmalı bu nedenle mantıklı olabilir.

Geri
Üst Alt