riccardo orsolini

Murat Durmaz

Berlin Panteri
Bologna'da oynayan İtalyan sağ kanat oyuncusu.Bologna'dan başka bir takıma transfer olma zamanı gelmiştir.Duran toplarla Ligimiz'de çok asist yapabilir diğer türlü de akan oyunda da asist yapabilir ama bu özelliği daha çok ön plana çıkar.

biraz fazla hantal gibi bi de bologna motta'yla kalmayı garantiledi gibi artık ikna edilmesi güç olur. düşme ihtimali olan takımlardan cremoneseli okereke, spezialı n'zola ve lecceli banda'yı baya beğeniyorum ama.

Bu akşam kuponumu yatıran futbolcu ve takımı kendisini tanımıyorum ama bologna yatırdı bu aksam kuponu

Son 5 maçta 4 golü var 1'i penaltıdan ve 2 de asisti var bunlardan 1 tanesi de kornerden.Duran topları çok güzel kullanıyo ama takımda bunu gole çevirebilecek oyuncu sayısı az..

Atalanta maçında da etkili oynadı.2 tane gol attı 1 tanesi ofsayttan iptal edildi..
FtNG_pMWIAMqAWY

Haberin detayında Fb 9 milyon euro bonservis teklif etmiş ama Bologna kulübü 15 milyon euro istiyomuş..

İtalya Milli Takım'ına o kadar gereksiz futbolcular alırken alınmadı.Kral da mesajını göndermiş ben de buradayım diye yav :D

Geri
Üst Alt