- 16 Haziran 2010
- 191.771
- 134.880
- 6.478
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arias içimizde ukte olarak kalacak umarım wolvesta kötü oynar.Yine sanki hiç yaşamamışız gibi garip yaklaşımlarda bulunuyorsunuz.
Bu adamı geçen yaz istedik, 40-50-60-80 milyon eurolar falan konuşuldu, bizim beklentimiz ise 5-10 milyon euroya falan almaktı, adamın geçen seneki turnuva öncesinde zaten bir hype'ı da yoktu. Geçen sene keza ne oynadı bilen var mı? yok.
Muhtemelen yine almaya çalışırdık ama en son United'dan 80 falan isteyince oldu o zaman biz kalkalım dedi tüm Avrupa.
Arias için ne söylenilse doğru mesela, Okan Buruk'a net söz verildi Kerem gitsin Arias hazır diye ama onu da alamadılar, Arias'ı da çoğu kişi zaten istiyordu 10-12 milyon euroya iyi bir ekleme olacaktı.
Aynen öyle.Yine sanki hiç yaşamamışız gibi garip yaklaşımlarda bulunuyorsunuz.
Bu adamı geçen yaz istedik, 40-50-60-80 milyon eurolar falan konuşuldu, bizim beklentimiz ise 5-10 milyon euroya falan almaktı, adamın geçen seneki turnuva öncesinde zaten bir hype'ı da yoktu. Geçen sene keza ne oynadı bilen var mı? yok.
Muhtemelen yine almaya çalışırdık ama en son United'dan 80 falan isteyince oldu o zaman biz kalkalım dedi tüm Avrupa.
Arias için ne söylenilse doğru mesela, Okan Buruk'a net söz verildi Kerem gitsin Arias hazır diye ama onu da alamadılar, Arias'ı da çoğu kişi zaten istiyordu 10-12 milyon euroya iyi bir ekleme olacaktı.
Rios degilde , Arias'i alacagiz sanmistim. Haluk falan yayinlarda cok dillendirmisti birde.Yine sanki hiç yaşamamışız gibi garip yaklaşımlarda bulunuyorsunuz.
Yakışıklı falan değil benceSırf yakışıklı diye isteniyor diyenler vardı. Bu boy bu fizikle Avrupa'ya transfer olmaması imkansızdı zaten. Neyse futbolcuya hayırlı olsun. Vizyonumuz gayet iyi aslında. Hep böyle oyunculara yönelelim.
Geçen seneki transferlerde Osimhen dışında aldığımız katkı çok cüzi. Net katkı veren bir Lemina var bir de biraz Sara, o kadar. Çok net bir yönetim başarısızlığı yaşadık, herkesi davulla zurnayla almaya gidip kimseyi alamadıkça hep listenin diplerine inmek zorunda kaldık.Rios degilde , Arias'i alacagiz sanmistim. Haluk falan yayinlarda cok dillendirmisti birde.
Rios icin benim aklimda -yazilan cizilene gore- en basta 25 mi 30 mu ne kalmisti, sonrasinda zaten olmaz diyerek piyasasina bakmamistim.
Kabus gibi surecler var yav gecen yaz ile ilgili yonetimin sov meraklilari yuzunden.
Copa America'daki Kolombiya kadrosunun yarısına sulanıp üstüne Rios, Arias için görüşmeler falan yapıp alamayıp ala ala o takımdan Cuesta'yı almamıza ne diyorsunBizle muhabbeti geçtiğinde merak edip izledikten sonra çok hareketsiz, 2 metre karede oynuyor falan diyorduk diye hatırlıyorum. Yanlış hatırlıyor da olabilirim.
Önemli olan transfer yapmak degil, transfer yaptıktan sonra performans vermek.
Doue hatta felaketti, X profiliyle falan resmen dalga gectiler adamlar, hatipoglu sagolsun. Unutamiyorum yani o 1 haftalik sureci(osimhen icin en cekindigim senaryo idi dun here we go gelene kadar).Geçen seneki transferlerde Osimhen dışında aldığımız katkı çok cüzi. Net katkı veren bir Lemina ver bir de biraz Sara, o kadar. Çok net bir yönetim başarısızlığı yaşadık, herkesi davulla zurnayla almaya gidip kimseyi alamadıkça hep listenin diplerine inmek zorunda kaldık.
Halbuki bence Doue, Mctominay, Arias gibi adamlar alınabilse farklı şeylerden bahsediyor olabilirdik şu an. Keza Cuesta yerine de herhangi bir adam gelse olurdu.
Cuesta tarihimizin en göz göre göre sokulan kazığı herhalde ya. Kimseyi alamayıp cuestayi aldıktan 3 ay sonra da Osimen, Sane, Ederson alıyorsun. Nasil bir similasyonun içindeyiz anlayamıyorumCopa America'daki Kolombiya kadrosunun yarısına sulanıp üstüne Rios, Arias için görüşmeler falan yapıp alamayıp ala ala o takımdan Cuesta'yı almamıza ne diyorsun![]()
daha yenimi izledin? bu adam bas bas bagriyordu club world cupda, okadar belliydiki ben sandim real barca falan yapar, gitti benfica kapti, 80-100m satis yapar.Sporting Lizbon Maç'ında beğendim.Takım oyuncusu ve çalışkan 1 oyuncu..
Avrupa seviyesinde farklı orda farklı.Bence yaşından dolayı en fazla 40 milyon euroya transfer olur..daha yenimi izledin? bu adam bas bas bagriyordu club world cupda, okadar belliydiki ben sandim real barca falan yapar, gitti benfica kapti, 80-100m satis yapar.