- 19 Mart 2014
- 29.575
- 30.995
- 2.718
Matt Damon olabilir diyola !
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mesela?Fransız sinemasını hatmet o zaman.
Alttaki cikis yok mu? La Haine listeye aldim.
Biliyorum. Ben de oynatacak kimseyi bulamazlar dedim. Sadece adıyla mazisiyle gişe yapmaya çalışacaklar.adam zaten ben oynamam demiş.
Sanirim onu da izledim. ( La Haine)
Aynen. Dönüş Yok olarak çıkmış burada zamanında. Hollywood filmlerinden sıkılınca Avrupa sineması baya iyi geliyor. Oyunculuklar, hikayeler ve dramalar çok daha orjinal ve kaliteli.Alttaki cikis yok mu? La Haine listeye aldim.
Commodus'u diyorsun değil mi? Ablası ensestten kurtuldu renktaş daha ne olsun.asla izlemem sacma sapan bir filmdi. sonunda noldu herif öldü neye yaradı ki
o dönemin şartlarında o gerekliydiCommodus'u diyorsun değil mi? Ablası ensestten kurtuldu renktaş daha ne olsun.
Ikisini de izledim. Gerci hapishanede gecen film vardi. Onu izlemeye unutmustum. 2020 veya 21 yapimiAynen. Dönüş Yok olarak çıkmış burada zamanında. Hollywood filmlerinden sıkılınca Avrupa sineması baya iyi geliyor. Oyunculuklar, hikayeler ve dramalar çok daha orjinal ve kaliteli.
Ikisini de izledim. Gerci hapishanede gecen film vardi. Onu izlemeye unutmustum. 2020 veya 21 yapimi
Olayın vahimliğini tokat gibi vuruyor yüzüne. Gerçekte olması gerektiği gibi tiksiniyorsun. ABD sineması böyle felaket olayları çok karikatürize anlatıyor maalesef.Irreversibleyi uzun zaman tekrar izlemem. O malum tecavüz sahnesi neydi öyle.
Evet, cok gercekciydiIrreversibleyi uzun zaman tekrar izlemem. O malum tecavüz sahnesi neydi öyle.
21 sene geçti üzerinden Russell Crowe 60'ına gelmiş. 120 kilo olmuş. O kiloda gladyatör mü olur. Eğitmeni bile olmaz.
Irreversibleyi uzun zaman tekrar izlemem. O malum tecavüz sahnesi neydi öyle.