Rıdvan Dilmen: "Bu maç 1-0 bitmez dedik"

Murat Saylak

Muhasip Üye
Yönetici
Süper Moderatör
Yorumcu Rıdvan Dilmen, Galatasaray-Konyaspor maçının ardından değerlendirmede bulundu.

5288557.jpg

"Önümüzdeki haftanın heyecanı şimdiden başladı, çok kritik bir hafta bekliyor bizi. Cumartesi ve pazar günü şampiyonluk adayları kendi aralarında oynuyor, müthiş bir tesadüf."

"Galatasaray, Fatih Terim ve 50 bin kişilik ordusuyla baskıyı kuracaktır, gol gelecektir ve bu maç 1-0 bitmez dedik. Türkiye'deki futbol budur."

"Hoca Maicon'u aldı, gönderdi santrafora. Ahmet Çalık oyuna girdi. Gol olunca aldı, defansta 5'liye döndü. Kazanmaya yönelik her türlü çılgınlığı yaptı."

"Risk seven teknik adamlar, genellikle riskinin karşılığını alırlar. Galatasaray yüklendikçe yüklendi, çok organize değildi ama yüklendi."

'Terim'in final maçı değil...'

"Tam bir Telekom galibiyeti. Taraftarın etkisiyle iç sahada böyle oynanır ve taraftar desteğiyle kazanılır. Derbi Fatih Terim'in final maçı değil, Aykut Kocaman'ın final maçı.

"Fenerbahçe'nin olmazsa olmaz maçı, Galatasaray maçı. Kazanırsa ciddi şekilde ortak olacaktır, lig yeniden başlayacaktır Fenerbahçe için. Diğer 3 takım da sonuna kadar gidecektir."

derbide ft kaybetse tek kelime etmeyız doru

Hani olur da galip gelirsek,stad tekrar yanabilir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Lig kaç defa bitip başladı bu sene.

Bozuk düzeniniz , hakemleriniz ve marka değerinizi düşürmek için saldır Galatasaray.

bozuk saat gibi doğruyu göstermiş... biz fener maçına 0 puan yazdık zaten onlar girsin strese en kötü bjk başakla kafa kafaya fenere de 3 puan çakmış oluyoruz burada baskı fbnin üstünde olacaktır..Hele ilk yarı gol bulamazlarsa o zaman işimiz kolaylaşır duran toplar hayati önemde

Bu sezonun icerikligini bir kenara birakirsak.. cok tuhaf bir mac.

Kazanirsak - Sampiyonluga cok ama cok yaklasmamiza ragmen. bize 3cu ve 4cu yildizi hediye ediyen Aziz Yildirim aramizdan ayrilir. Koc grubu faktoru kuslarin yeniden yapilanmasi adina sahsen cok buyuk bir basari olacagini dusunuyorum. O kulup yillardir dusuncesizce ve kisa vaadeli basari adina yonetildi. Ne desek diyelim adamlar uefayi bile ceza vermemek icin 30 milyon dolarlik bir yatirim yapti...

Maglup olursak ise Buyuk Baskan Aziz Yildirim yoluna devam eder ama bizim sampiyonluk belki zor duruma dusebilir. Aziz yildirim bildigi tek kisa vaade yonetim sekli zaten kulubu borca sokmustur. Kurtulamasi da imkansiz.

Acaba hangi tercih bizim icin daha olumlu olur?

Bu sezonun icerikligini bir kenara birakirsak.. cok tuhaf bir mac.

Kazanirsak - Sampiyonluga cok ama cok yaklasmamiza ragmen. bize 3cu ve 4cu yildizi hediye ediyen Aziz Yildirim aramizdan ayrilir. Koc grubu faktoru kuslarin yeniden yapilanmasi adina sahsen cok buyuk bir basari olacagini dusunuyorum. O kulup yillardir dusuncesizce ve kisa vaadeli basari adina yonetildi. Ne desek diyelim adamlar uefayi bile ceza vermemek icin 30 milyon dolarlik bir yatirim yapti...

Maglup olursak ise Buyuk Baskan Aziz Yildirim yoluna devam eder ama bizim sampiyonluk belki zor duruma dusebilir. Aziz yildirim bildigi tek kisa vaade yonetim sekli zaten kulubu borca sokmustur. Kurtulamasi da imkansiz.

Acaba hangi tercih bizim icin daha olumlu olur?

Ali Koç yerine X olsa Aziz gitsin derim de,Ali Koç ismi beni de tedirgin etmiyor değil.Cidden bu kadar etkiler mi bizim bu maçı alıp almamamız Fb kongresini?

Bende devre arasında bu maç 1-0 bitmez dedim arkadaşlarla maç izlerken aynı şeyleri söyledik aramızdaki tek fark sen bunu söylemek için trilyonlar alıyorsun ben hiçbirşey:D

Vaay, Ridvan efendi programa cikmadan müneccim şeyi yemiş galiba.

Geri
Üst Alt