Rıdvan Dilmen Çıldırdı

Cevap: Rıdvan Dilmen Çıldırdı

Rıdvan'a objektif diyen adama saygı göstermem. Bu bana - bize yapılan saygısızlığı meşru kılan bir ifadedir. Kısacası öğrenmediğin şeyi, haketmediğin bir davranışı karşındakinden isteme.

ben Beşiktaş hakkındaki konuşmalarına objektif dedim anla öyle gel.

ben Beşiktaş hakkındaki konuşmalarına objektif dedim anla öyle gel.
dostum adam bjkyi rakipten saymıyor ondan objektif görünüyor. ama yinede simao ve quaresma hakında ilk geldiği zamanlardaki yorumlarını hatırla. Böyle adamlar türkiyeye gelmemeli falan demişti ama sonra quaresma lafını yedirtti ona. adam bildiğin rüzgar gülü :)

sikeci serefsiz haddini bil len..

Dün akşamki programda rıdvan, ahmet çakara , "ben başbakanı hayatımda topam 15 kez görmüşümdür" diye mesaj attı. Ahmet; "yalan söylüyor, 15 gün önce bana başbakanın evinde eşimle beraber yatıya kaldık dedi" dedi. Rıdvan telefon ile bağlanıp yanlış anlamışsın ben demedim dedi ama programın ilerleyen saatlerinde biri daha bağlanıp ahmet çakarı teyit etti.

Kısacası dün akşamki program da rıdvan denen çetenin ntv temsilcisi bütün akşam kıvırdı, yalan söyledi, yalanı da ortaya çıktı. Eboue yüzünü tuttu diye tv kapattıran bu yalancının artık kendini kapatması lazım. Adam aziz için ölene kadar yatarım dedi dün gece. Bu adamın neresinin objektif olmasını bekliyosunuz.

türk futboluna ne hizmeti verdin la sen ? şeytan

objektif olsa kaç yazar yahu, adam şikecilerin avukatlıgını yapıyor.

ikili tartışmalara girmezseniz sevinirim.

Bu programın tümünü izlemenizi tavsiye ederim. Türk televizyon tarihinde 2 saat boyunca bu kadar yerin dibine giren birini daha göremezsiniz. Yakın zamanda yorumculuğu bırakacağını düşünüyorum.

Rıdvan dün bence sarhoştu.Bir insan başka türlü bu kadar kontrolü kaybetmez.Konuşurken ki kelimelerin bazen garip çıkmasının sebebi de buydu muhtemelen .Üzülmedim desem yalan olur.Kim olursa olsun 75 milyonun önünde bu hale düşsün istemem.Yalan söylediği resmen test edildi onaylandı .yakın zamanda NTV den de gönderilebilir.

Herkesin ne olduğu ortaya çıkıyor. iyi oldu iyi. Rıdvavın ne olduğunu Bilmeyenler öğrenmiş oldu.

Rıdvan Dilmen ''Lokum'' diyecekken ''B*kum'' diyen biri olduğunu gösterdi.

ahmet cakara helal olsun cok güzel cevaplar vermis.

Rıdvan Dilmen: "1,5 yıldır yazılarımla görev aldığım, Sabah ve Fotomaç gazetelerinden 6 Aralık 2011 tarihi itibariyle ayrılıyorum."

Bu bazılarındaki aziz aşkı bakalım başlarına daha ne olaylar getirecek.

Vakit olunca bu programı bir daha izliycem. Düşündükçe farklı enstantaneler hatırlıyorum programdan. Rıdvan Dilmen :Bundan sonra benimle ilgili konuşmayacaksınız.

Ahmet Çakar : Sen bizi güntekin sandın galiba. Kimsin sen rıdvan, kimle konuştuğunu sanıyon...

rıdvana bak atar yapıyor :D

Geri
Üst Alt