Rıdvan Dilmen: "Galatasaray şampiyonluğu hakediyor!"

Murat Saylak

Muhasip Üye
GalataSarayı Efendileri
Rıdvan Dilmen, Galatasaray-Yeni Malatyaspor maçının ardından NTV'de yayınlanan %100 Futbol programında değerlendirmelerde bulundu.

5114694.webp

Rıdvan Dilmen'in açıklamaları şöyle:

Merak ediyorum. Sezon boyunca iç sahada 49 puan alan takım var mıdır? Galatasaray taraftarları bu sezon görevlerini fazlasıyla yerine getirdi.

Bu kadroyu Dursun Özbek ve yönetimi yaptı. Cenk Ergün kardeşimizi de tebrik etmek lazım. Dursun Özbek ciddi bir risk aldı bu kadroyu kurarken.

Galatasaray için kimse şampiyonluğu haketmedi diyemez. 33 haftanın 24'ünü lider bitirmiş bir takımdan bahsediyoruz. 1 kere 3.lüğe düşmüş o da averajla. Galatasaray zirveden hiç düşmemiş, hep Erciyes'in zirvesinde. Tudor döneminde de böyleydi, Fatih Terim döneminde de devam etti. Fatih Terim yaşadığı sürece, hep Galatasaray'la anılacaktır.

Garry Rodrigues'deki malzemeyi ben görüyordum. Ama Tudor döneminde tarzını sergileyemiyordu. Tam Fatih Terim'lik bir oyuncu. Galatasaray da bu tabloya göre şampiyonluğunu ilan edememişse ligin kalitesi gözüküyor.

Fanatik

Alttan alttan bu takımı Dursun Özbek kurdu diyerek algı yapıyor şerefsiz. O da biliyor Dursun yeniden başa gelirse sıçacağımızı

Bunu bosverin. Son mac var daha sampiyon mampiyon degiliz.

Bak bak sinsiye dursuna tsk ediyor ulan tam piç

Şampiyon GALATASARAY yazdıracağız

"Garry Rodrigues'deki malzemeyi ben görüyordum"

LG-H990 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yalancı çoban gibi,doğruyu söylese bile inandrıcı gelmiyor.

Lan duduk sampiyon olduktan sonra soyleseydin biraz erken olmadi mi

istediği kadar konuşsun FT ve GS camiası bunun oyunlarını yemez..Konsantrasyona devam.

bizi rehavete sokmağa çalışıyor.

Geri
Üst Alt