Rıdvan Dilmen: "Galatasaraylılar ve Beşiktaşlılar da 'MesutOl' yazıp atsın"

Alper Yılmazlar

Berlin Panteri
kapak_201151.jpeg

Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Mesut Özil transferi için diğer takım taraftarlarının da destek olacağını söyledi.
Rıdvan Dilmen, "Kampanyaya katıldım, MesutOl yazdım gönderdim. Fenerbahçelilerin de bu taşın altına elini koymasında fayda var. Ucundan da bir Fenerbahçeli olarak, az çok hizmetimiz olmaya devam etsin. Bütün taraftarların da katkıda bulunacağını düşünüyorum. Beşiktaşlılar da, Galatasaraylılar da "MesutOl" yazsın atsın. Mesut Özil'i ABD'den de isteyenler vardı, Sevilla'nın istediğini de ben biliyorum. Bonservisi elinde olan Mesut'u kim almaz? Mesut'un Londra'nın merkezinde Filistin ile ilgili konuştuğunda Burak 'Seninle gurur duyuyorum Mesut' demişti. Onu deyip, bunu demek olmuyor." dedi.

Yeni Malatyaspor - Galatasaray maçı hakkında ise Dilmen,
"Nasıl Fenerbahçe Sivas’a puan kaybedip kabul edilebilir ise haftaya Gaziantep deplasmanında da Galatasaray için puan kaybı normaldir. Galatasaray İrfan Can Kahveci'yi çok istiyormuş. '10 milyon Euro + Emre Kılınç, bir kuruş aşağıya vermem' diyor Göksel Başkan... Duyum değil, bilgi bu... Ama şartlar ne şekilde gelişir, ne olur bilemiyorum açıkçası... Galatasaray’ın 1.önceliği Onyekuru mu Allah aşkına? O pozisyonda 6 oyuncun var ben anlamadım." sözlerini söyledi.

Ntv

yeter kampyanyalariniz yetistiremiyorsaniz kulübü satin!!!! milletin iki kurus parasina el uzatmayin!!!

ek: adminler bizi düzeltiyorsunuzda lafim yok ama bu sahislarin zihinlerini kim düzeltecek?

ailevi değerlerine sert yorum isteyen iblislerde bugün

Ulan öz evladın olsa bu kadar pohpohlamazsın be Rıdvan. Senin kadar fanatik, yalaka başka spor yorumcusu tanımıyorum. Ahmet Ercanlar, Emre Bol filan senden daha düzgün, en azından açık şekilde safları belli.​
Fenerliyim ama objektifim." Hadi lan oradan at arabası!​

Milli kahramanımızın maaşı için mesut olalım lütfen kendisi kore gazisi olmakla birlikte çanakkalede cephede en ön safta savaşmış yıllarca avrupada sürgünde yaşamıştır

Nasıl dengesi bozuldu son dk golüyle beterol un.
Onyekuruya ihtiyaç varmıy mış orada 6 oyuncu varmış mış.
Sen ne hikaye anlatıyorsun dede korkut ağlamak fayda etmez onyekuru oynayacak orada

Geri
Üst Alt