Rıdvan Dilmen: "Hakem 6 saniye kuralını hatırladı"

Danyal Artemis

AGM Sorumlusu
Yönetici
Administrator
Rıdvan Dilmen: Hakem, kalecilere uygulanan 6 saniye kuralını Galatasaray maçında hatırladı. Her maç neden uygulamıyorsunuz ?

Rıdvan Dilmen: Kimse bana Türk futbolu temiz falan demesin.

Rıdvan Dilmen: "Alper Ulusoy'un bundan önce son yönettiği maçta eğer en az 5 pozisyonda 6 saniye kuralı ihlal edilmediyse ben yorumculuğu bırakacağım. 4 olursa kabul etmiyorum, 5 tane!"

Hadi lan ordan sen de. Biz yarıştan kopunca şimdi o rahatlıkla günah çıkarmaya başlamışsın. Daha önce bizi haklı olduğumuz kararlar da bile yerden yere vuruyordun

Sampiyonluktan kesildik diye konusuyor. TS/Basaka farkimiz 2-3 puan olsa, nah böyle konusur.

O şerefsizin çocuğu bir daha bu ligde maç yönetirse bugün ona ettiğim bedduaların tamamı sorumlulularının da üstüne olsun.

Kendimi nehire atmamays zor tutuyorum. 6 sn ne ya
sittir et musap değmez. yapıştır

103065937-vintage-american-whiskey-badge-alcoholic-label-with-calligraphic-elements-classic-frame-for-poster-b.jpg

Rıdvan Galatasaray'ı 2 hafta üst üste savunma lüksünü buluyorsa takımın halini siz hesap edin.

F100CB06-AF40-4A6D-8C59-61E511182995.jpeg

Yerde saraçi yatıyor.Bizimkiler hakeme onu gösteriyor
Hemen endirek
Sarı kart mariano boş yere
Okan’a boş yere

Türkçesi ben nasıl gwatlık yapabilirim de Galatasaray a zarar verebilirim..

yalnız bu karar önümüzdeki haftalarda 6sn muhabbetinin ülkemizde tekrar hatırlanacağı, hakemlerin sn tutacağı bir yere evrilecek.
ligin kaderini etkiledi başkalarında canları yanacak.

Geri
Üst Alt