Rıdvan Dilmen: "İstiklal Marşı'nı okuyacak futbolcu kalmadı"

Gorunen o ki yabanci siniri kademeli olarak donecek. Gelecek sene 8 olur. Sonra 7 sonra 6. Iki sezon supururuz ligi sonra cokus baslar.

Ben Milli Takima bakarim, basari varmi var, o vakit yabanci kurali demek ki kimsenin önünü kesmiyor, arti cag disi bu kurali tamamen kaldirmalari gerek belirli kurallar icinde tabiki.

Fenerin işine gelirse devam eder, işine gelmezse iptal edilir. Siyaseti, basını, tffsi bir ekibi kayırmak için yırtınıyor. Bu sırada Galatasaray Sk yönetimi pasif tavırlara devam ediyor

şeytan lakabını saha içindeki kurnazlığından aldığını düşünmüyorum. tıpkı siyasetçiler gibi söylemlerinde döneklik yaptığı için şeytan tanımını kazanmış olabilir

Ben Milli Takima bakarim, basari varmi var, o vakit yabanci kurali demek ki kimsenin önünü kesmiyor, arti cag disi bu kurali tamamen kaldirmalari gerek belirli kurallar icinde tabiki.

Yabancı sınırı serbestken Türkler Avrupa'nın en iyi kulüplerine gitti, oyuncu ihraç eden bir ülke haline gelmeye başlamıştık. Sınır azalınca hepsi teker teker dönmeye başladı.

Milli maçta dikkat ettim Kenan Yıldız ve Ferdi Kadıoğlu bile gayet güzel İstiklal marşını okuyordu. Daha ne olsun ...

Bunları alayı böyle osi transferinde ortalıkta konuşanlar şikecilerin kante ederson tranafelerinde gıkları çıkmadı.

Hadi şimdi bu her tarafı kıllı maymun çıksın da anlatsın. Kim okuyacak istiklal marşını??

Geri
Üst Alt