Rıdvan Dilmen: "Sergen Yalçın potansiyel bir Fatih Terim"

Aslan Karadağ

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla,
Yönetici
Moderatör
Süper Lig'de 25 hafta maçında Beşiktaş evinde, Ankaragücü'nü ağırladı. Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, NTV'de yayınlanan %100 Futbol programında karşılaşmayı değerlendirdi.

Karius'un gerçekten penaltı yapma niyeti yok. Ancak kayarak gittiği için sağ dizi, Sedat'ın bileğine geliyor. Tabi ben detaylı bakarak bunu gördüm. VAR'daki Koray Gencerler benim baktığım kadar zaman ayırmadı. Sedat'ınpozisyonunda, ben Arda Kardeşler gibi kartla giderdim, Koray Gencerler olsaydım VAR'daki, detaylı bakardım. Karius'un penaltı yapma amacı yok ama kayarak gidiyor ve dizinin Sedat'ın sağ ayağına geldiğini gördüm. Penaltı olduğunu düşünüyorum. Sergen Yalçın öncesi ve sonrası Beşiktaş arasında oyun anlamında farklılıklar var. Beşiktaş, Sergen Yalçın'ı tercih ederek çok doğru bir hamle yaptı. Beşiktaş bir hedefi varmış gibi oynuyor. Oyuncular sürekli oyunun içindeler.''

''Trabzonspor maçında puan kaybetmesine rağmen daha iyi oynamıştı Beşiktaş. Her camia kendine bir Fatih Terim çıkarmak istiyor. Sergen Yalçın, potansiyel bir Fatih Terim... Bu takımın zaafları var. Arzu ve istek var. Maçın başında ve sonunda gol buldu o aralarda baskı yedi. Oyuncularda şu var; belki pas hatası yapıyorlar ama büyük arzu ile çabalıyorlar. Beşiktaş, Galatasaray'ı Türk Telekom Arena'da yenerse bir şans daha gelmiş olacak.''

Beşiktaş'ın hala şansı var. Hatta en kötü Şampiyonlar Ligi ön eleme şansı var. Ligin sonlarına doğru ilk 3'e girebilir. Beşiktaş'ınoyunu tutma yönünde eksiklikleri var. SergenYalçın'ın hayatı için bundan sonrası önemlidir. Kariyeri açısından neler yapacak. Ciddi bir kredisi var Sergen Yalçın'ın.''

O işler öle kolay değil be devil.Hangi taşta nişanı vardı potansiyel Terim oldu kepçe sormak lazım bu devila.

hadi la hadi

yabanci hocalara sallayip türkleri dilleyen birisin

erwin koeman ersundan daha iyi top oynatirken futbolla alakasi yok diyordun seytan

aynen kamki hatta yeşil parkalı fatih terim

Sergen topçulara kondüsyon çalıştırmıyor. Malatyaspor için bu dediğim net bilgi, diğer takımlar için gözlem. Topçuların mevcut kondüsyonu bir süre götürüyor, fiziksel yorgunlukları hafif idmanlardan dolayı daha az oluyor ve ilk etapta başarı geliyor. Ama sonrası kaos. Beşiktaş önümüzdeki yıl iyi başlayıp rezalet bitireceği bir sezona hazır olsun. Riekerink örneğinde gördüğümüz gibi.

bjk de fener gibi kus oldugundan onlari kandirmaya calisiyor maca asilsinlar diye :)

1. sergenden bjk ye fatih terim olmaz. olamaz da sergen bir gun buyuk bir hoca olursa yolu mutlaka galatasaraydan gecmis demektir.

2. bjk galatasarayi yenerse nasil hala sansi oluyor. gozune dusen saclardan puan durumunu goremiyorsun heralde ridvan?

bjk de fener gibi kus oldugundan onlari kandirmaya calisiyor maca asilsinlar diye :)

1. sergenden bjk ye fatih terim olmaz. olamaz da sergen bir gun buyuk bir hoca olursa yolu mutlaka galatasaraydan gecmis demektir.

2. bjk galatasarayi yenerse nasil hala sansi oluyor. gozune dusen saclardan puan durumunu goremiyorsun heralde ridvan?
Hocam biz Sivas ta kazanamazsak bu senaryo da puan farkı 2 yada 3 oluyor. şeytan adam kabul ama rakamlar yalan söylemez. an itibariyle 5 puan farkla öndeyiz 2 maçı da kaybedersek bjk yarışa giriyor yani haksız değil şeytan.

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt