Rıdvan Dilmen’den İstiklal Marşı Eleştirisi!

Ulan at kılı... Herhangi bir Türk sporcu yurtdışında bir ülkeye gittiğinde oranın marşını söylemek zorunda değilse hiçbir yabancı topçu da bizim marşı söylemek zorunda değil. Siz önce “ANDIMIZ”ı geri getirin.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İkinci ligde 5 yabancı kısıtlaması vardı dimi ? Senin takım seneye bol bol marş okur inşallah rıdvancım :)

biz gecirdikce ridvan nerden vursam diye dusunmus ama zekasi yetmemis

Hahahahahahahahahahahaha
Şerefsiz.

Not: yabancı adam ezberlemek zorunda değil, bırakın bu vatan millet Sakarya ayaklarını.
Futboldan bahsediyoruz.
İki transfer ile şampiyonluk ihtimalini görünce attı tabi bi tarafları

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Demirören, Koç un önderliğinde operasyon başlamış gibi görünüyor. Rıdvan gibileri de tetikçileri. Fenerin transfer planı da bu yönde ilerliyor. Sinsi Koç un bildiği birşeyler var belliki.

Sus lan

$_7.JPG

Bir sonraki fenerasyon başkanı bu sinsi şerefsiz yalaka olacak büyük bir ihtimalle.

derdi bellidir yabanci siniri, bunlar yüzünden tarik camdala dünyanin paralarini bayildik daha bunun gibi örnekleri cok ,eger yabanci sinir olsaydi ridvan efendi acaba malatyadan sadik bu paralara alabilecekmiydiniz ya da bu yerli futbolculari yurt disina satabilecekmiydiniz ,senin vizyonunu ve yalakalik yaptigin adamlara nalet olsun.

Adam türk değil söylemek zorunda da değil ne saçmalıyor bu mal acaba ...

İstiklal Marşı'nı bahane etme Rıdvan, yabancı oyuncu sınırı kaç olsun sence onu söyle direkt kıvırmadan, araya başka bir şey sokmadan.

Benim tek umutum Beinsports. Adamlar 6+2 gibi birseye hayatta izin vermezler. Türklerin seviyesi ortada. Ligde ne kadar fzala yabanci varsa, o kadar kaliteli olur.

9+3 falan olursa birsey demem, ama 12 yabancinin altina düsmesine umarim beinsports izin vermez.

Benim tek umutum Beinsports. Adamlar 6+2 gibi birseye hayatta izin vermezler. Türklerin seviyesi ortada. Ligde ne kadar fzala yabanci varsa, o kadar kaliteli olur.

9+3 falan olursa birsey demem, ama 12 yabancinin altina düsmesine umarim beinsports izin vermez.

Beinspor batar

fb basketbolu niye eleştirmiyor eleştirmenler?

Herif yabancı futbolcularında marşımızı ezberlemesi gibi birşeyler zırvaladı.Mecburmu adam lan marşı ezberleyecek.Ha aslında seninde çok umrunda değilde bu konu zatende maksadın yalakalık yapmak.Çıkıp direk yabancı futbolculara karşıyım dese olmayacak çünkü buradan gireyimde belli olmasın ayaklarında şeytan hırbosu.

Maçta önce neden İstiklal Marşı okunmasın diye merak eden varsa, Trabzonspor-Başakşehir maçının seremonisine bakabilir. Bir takım yan döndü, diğeri dönmedi. Yok bayrağa baktın, yok protokole baktın... Saçma sapan işler.

Geri
Üst Alt