Rıdvan Dilmen'i UEFA'ya şikayet ediyoruz

Cevap: Rıdvan Dilmen'i UEFA'ya şikayet ediyoruz

icerdekiler cikacak diye milletin ödü kopmus ;) ;) zavalli ridvan asil sizin ödünüz kopuyor anguttttttttttt

rıdvanı uefaya şikayet etmenin anlamı nedir anlamadım ki

adam sporcu değil

fenerbahce yöneticisi değil

uefa napsın rıdvana

Yaa boşverin şunu,adam yerine koymuş olursunuz.Atmayın mail falan.Şimdi bu ekranlarda beni uefa'ya şikayet ediyorlarmış diye sızlanır durur.

Ben de canlı yayında suç işlediğini düşündüğümden ilgili makamlara rtük-tff ve uefa'ya mail attım. Kendisi spor ahlakından yoksundur. İnsanları kışkırtmanın, hedef göstermenin peşindedir. Bu sözleri ceza gerektirir. Hukukçu arkadaşlar varsa yardımcı olsunlar lütfen.

UEFA'dan önce kendini spor kanalı olarak tanıtan ve Türkiye'nin gerçekten tek ve en güzel spor kanalı olan NTVSPOR'a baskı yapmamız gerekiyor.. Hala bu adamı nasıl olur da yorumcu olarak bünyelerinde barındırırlar. Bu kadar taraflı bir insanı kabullenmek demek herşeyi kabullenmek demektir.. NTVSPOR risk alıyor.

UEFA'dan önce kendini spor kanalı olarak tanıtan ve Türkiye'nin gerçekten tek ve en güzel spor kanalı olan NTVSPOR'a baskı yapmamız gerekiyor.. Hala bu adamı nasıl olur da yorumcu olarak bünyelerinde barındırırlar. Bu kadar taraflı bir insanı kabullenmek demek herşeyi kabullenmek demektir.. NTVSPOR risk alıyor.

Hurriyet ve Ntvspor bu ulkenin en buyuk fenerbahce yalakasi ve Galatasaray dusmani yayin kuruluslaridir

Angut.com 'un agzi laf yapan entel gorunumlu eziklerini ''gazeteci veya tarafsiz spor yazari'' diye yutturan bu kuruluslari neyse ki Galatasaray taraftari artik biliyor

hürriyet milliyet ve ntvspor izlemiyorum okumuyorum ... herkese tavsiye ederim tiraj kaybi onlar icin hersey...

Rıdvan 'a bir daha "tarafsız" muamelesi yapana kafa göz girmek lazım.

Rıdvanın dün akşamki konuşmasını izledim. Rıdvan denen zat dün tahrik, kışkırtma ve hatta eyleme varacak derecede yönlendirme dahil herşeyi yaptı. Bu herif türk futbolunun pisliğidir. Dünkü tehditlerinden sonra bu adama hiçbir yaptırım yapılmayacakmı merak ediyorum. Halkı bilinçli olarak kışkırtmak, adam öldürmeye yönlendirmek bunlar kanunumuzda suç değilmi.

Abi bu hala konuşuyor mu ya :D

Bu değil miydi bırakıyorum bırakıyorum diye gezinen sözünde durup bıraksana kurtulsak senden..

Abi bırakın konuşsun ya deliriyorlar şuan da bırakın biraz konuşsunlar bu iyiye işaret :)

ölü taklidi yapın gider takmayın bu ayıyı kafaya

ridvan azizeyi cok özliyor.metrise tasinmak istiyor.

Uefa ya gondermiş bulundum.

Zaten Uefanın herseyden haberi vardır;)

Rıdvanın kendi karaktersizliğine lafım yok ama adama karaktersiz demiyor, adamı herkesin önünde karaktersiz gibi gösterdiler diyor..

---ntvspor seyreden şerefsizdir.

Geri
Üst Alt