rıdvan dilmen'in trt'de hayrına yorumculuk yapması

Eskiden adami fenerliler besliyordu simdi devlet...

Geçen birisi şahsi ile ilgili gol olur diyor, gol oluyor diye tanimlamişti...

15 000 felan alsa bir yorumcu anormal demem 710 000 alan a haram olsun habi de efsane sözü var bu ülkede 8000 tl ile geçinen insanlar var diye iyi tezgah açmış Rıdvan

Helal etmiyorum, haram zıkkım olsun. Gitsin özel bi kanalda aylık 10 mil da versinler ama devletin hatta milletin parasıyla olamaz bu olmaması lazım.

trt kanalı türkiye'de kitle iletişim araçarının yeni gelişmeye başladığı ve devlet tekeli ile kalkındığı bir dönemde önemli bir ihtiyaçtı ve doğru bir hamleydi. ama 21. yy'da zibilyar tane iletişim mecrasının ve kaynağın bulunduğu bir ortamda, eş-dost-akraba kontenjanından buraya atanmış cahil anadolulu ve her ay milyonlarca tl maaş alan personelin parasını neden biz ödüyoruz?

eğer benim vergilerimden 10 kuruş dahi geçiyorsa boğazından buna maaş verene de buna da haram zıkkım olsun

7bin liraya bile bundan çok daha bilgili, maçları takip eden ve fanatik olmayan birilerini bulabilirler.

Vay arkadaş sırf yancı diye bu paraları alıyor. Mesela Ali Ece'nin genel futbol bilgisi buna on basar, onda birini alıyordur muhtemelen.

Gscimbom mobil

trt kanalı türkiye'de kitle iletişim araçarının yeni gelişmeye başladığı ve devlet tekeli ile kalkındığı bir dönemde önemli bir ihtiyaçtı ve doğru bir hamleydi. ama 21. yy'da zibilyar tane iletişim mecrasının ve kaynağın bulunduğu bir ortamda, eş-dost-akraba kontenjanından buraya atanmış cahil anadolulu ve her ay milyonlarca tl maaş alan personelin parasını neden biz ödüyoruz?
TRT2 gerçeği var birde. Doğru ve kaliteli bir yayın anlayışına iyi bir örnek. Günümüzde laçkalaşmış, yozlaşmış örnekler dururken yayıncılığı tamamen kaderine bırakmak doğru gelmiyor bana. Çünkü medyanın toplum üzerinde büyük bir etkisi var. Doğru ve kaliteli yayıncılık anlayışı medyaya da örnek teşkil eder. Rıdvan gibi amigo düzeyinde taraftar olan toplumun tamamı tarafından kabul görmemiş birini fahiş fiyatlara koyarsan bu sorgulanır, rahatsızlık verir. Ama örnek alınabilecek bir sporcunun (ki her zaman böyle insanlar var) uygun bir ücretle program yapması spor severlere alternatif sunar ve medyaya da örnek teşkil eder. Bu arada Rıdvan'ın böyle bir para aldığına inanamıyorum ve kabul edemiyorum. Umarım baskı artar ve yol verilir.

o nası bi paradır lan. doğru olduğuna inanmak istemiyorum.

AJANSSPOR - HABER
Gazeteci Orhan Yıldırım'ın stopaj yüküyle birlikte TRT'ye yıllık faturasının 11 milyon 900 bin lira olduğunu iddia ettiği ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen'den cevap geldi. TRT Genel Müdürlüğü'nden sonra Dilmen de Yüzde 100 Futbol programında konuya dair açıklama yaptı. Dilmen, TRT'den tek kuruş almadığını ve bundan sonra da almayı düşünmediğini söyledi.
Dilmen, canlı yayında konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı:

"Tek kuruş para konuşmadım"​

"Girmek istemiyordum ama 1.5-2 aydır başladı. Herkes mali müşavir olmuş TL'ye çeviriyorlar. Bazı siyasiler de bunu konuşmaya başlamış. Ben 25 yıldır yorumculuk yapıyorum. Çok şükür hamdolsun güzel de paralar kazandım. Geçen sene kendiliğimden ayrıldım ve yorumculuk yapmama kararı aldım, ciddi paralar da bıraktım. Mart’tan sonra, tatil döneminde insanlardan büyük bir teveccüh gördüm. Sonra da TRT Spor ailesi beni almak isteyince, Türkiye’nin yüzde 99’una ulaşan bir yerle de tek kuruş para konuşmadım. "

"Ne 1 kuruş para aldım, ne de almaya niyetim var"​

"Ne 1 kuruş para aldım, ne de almaya niyetim var. TRT’de bu toplamda 3. yılım, 1 TL para almadım ve almayı da düşünmüyorum. Ben ekmeğimi yedim çok şükür Sözleşme dahi yapmadım TRT ile. Sağ olsunlar beni bu ekranda görmek istediler. İstemeyen, beğenmeyen olabilir saygı duyuyorum. Türkiye’nin yüzde 99’una ulaşaibliyorsam burada ben de mutluyum. İnşallah sezon sonuna kadar da birlikte olacağız."

trt = insanları haraca bağlayıp akrabaları kalkındırma kurumu.

Geri
Üst Alt